K - ocena (1) Pan Szybka to świetny i uczciwy fachowiec. Bardzo polecam! K Andrzej - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, miła obsługa. Gorąco polecam! Andrzej Joanna - ocena (1) W styczniu wymieniono mi baterie w telefonie, po kilku miesiącach wszystko... Joanna
Robert - ocena (1) Dziekuje za sprawna i szybką naprawe mojego Samsunga s22, bede polecal.... Robert Anastasia - ocena (1) Polecam! Wymiana baterii w moim telefonie była bardzo sprawna, po 2... Anastasia Grzegorz - ocena (1) Szczerze polecam ten serwis! Oddałem telefon z rozbitym ekranem i szczerze... Grzegorz Anton - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis! Naprawa została wykonana szybko i profesjonalnie.... Anton Igor - ocena (1) Wszystko super, serdecznie polecam uslugi u Pana Szybki. Smartfon wyglada i... Igor Agnieszka - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z serwisem. Szybka rezerwacja online, oddzwonili i... Agnieszka Rafał - ocena (1) Załatwiłem wszystko co potrzebowałem. Profesjonalna obsługa. Rafał Tomasz - ocena (1) Szybko i tanio wymienione gniazdo ładowania. Poszedłem do biedronki... Tomasz Madzia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego serwisu ️ Obsługa na najwyższym... Madzia Lidia - ocena (1) Polecam serdecznie usługi w tym serwisie! Naprawa przebiegła szybko w około 3... Lidia Andrzej - ocena (1) Po wymianie wyświetlacza w Samsungu nie widać śladu:) Super obsługa , a na... Andrzej Gabi - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu! Naprawiałam u nich iPhona 14 Pro na... Gabi Konrad Jakubczyk - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za swoją profesjonalną obsługę i szybkie... Konrad Jakubczyk Damian - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam! Wszystkiego dowiedziałem się na miejscu i nie... Damian Alicja - ocena (1) Najlepszy serwis w Gdańsku! Uszkodziłam przed weekendem mojego iPhona i bałam... Alicja Paweł - ocena (1) Najlepszy serwis telefonów w Gdańsku, jak nie w Trójmieście. Umówiłem się... Paweł Wojtek Komasa - ocena (1) Bardzo szybka naprawa, szybka pieknie naprawiona i naklejona folia. polecam... Wojtek Komasa