Pan młody

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Proszę o pomoc. Gdzie kupić elegancki i ładny garnitur dla pana młodego. Fajenie jeśli bedzie też niedrogi, ale to już sprawa drugorzędna. Nawet nie wiem od czego zacząć, wogóle sie na tym nie znam :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pan młody

poszukaj we wcześniejszych postach

...i wystarczy żeby Pan Młody znał się na garniturach

Też sie nie zna, nie nosi. Tylko na stódniówkę i egzaminy na studiach :(

Polecam Royal Collection w Manhattanie. Teraz są na pewno przeceny. Mój narzeczony kupuje duzo garniturów do pracy i śmiało może powiedzieć, że w Trójmieście inne miejsca poza dramatycznie drogimi nie dorastają do pięt temu sklepowi. Polecam szczególnie firme Digel, bo stosunek jakości do ceny jest bardzo zachęcający. Z polskich firm Vistula, Pawo. Próchnik i B ytom ostatnio bardzo pogorszyły tkaniny, a Sunset to już w ogóle upadek i plastik.

Polecam BYTOM w Carrefourze

Podobno Sunset Suit tez jest dobry.

A ja uważam że w salonach Sunset Suits garnitury są ok, porządne i niedrogie.

Royal Collection jest fajny jeśli mężczyzna nie ma więcej niż 182cm wzrostu. Mój narzeczony ma 188 i z wszystkich dostępnych tam koszul może wybierać jedynie z kolekcji Otto Hauptmana. Te koszule są super, ale wolałabym mieć większy wybór. Ostatnio chcieliśmy kupić koszule i garnitur Hugo Bossa i nawet nie było o czym pomarzyć. Wszystko za krótkie a do sprowadzania nie są wcale tacy chętni :(

No mój narzeczony ma 1,90m wzrostu. Ale jeszcze się nie rozgladalismy. Na rzie jeszcze chyba to odłożymy w czasie. Za duzo innych ważnych spraw do pozałatwaiania w lutym A już tak mało czasu zostało.

No i jesli ktoś jest w stanie to polecam zakupy w Berlinie - nieporównywalny wybór i niższe ceny. Niestety sklepy są zasadniczo nieczynne w niedziele. Generalnie choć taka "wycieczka" trąci skrajnym zbytkiem, naprawdę sie opłaca. Oczywiście o ile komuś zalezy na jakości, bo ze słabej tkaniny na pewno da się taniej kupić w Polsce, może nawet i nieźle skrojony.

Niestety problem polega na tym, że jak zwykle do Gdańska na prowincję sprowadzają niewiele. Właśnie wróciłam w Warszawy, pomagałam tam w zakupach dla brata: 2,05, bez problemu.

niech Twoj narzeczony pochodzi po roznych salonach i tam mu doradza!poza tym sam bedzie w lustrze widzial jak wyglada!a co do niedrogiego to w cicholandach widzialem nie drogie....bo nie drogie to moim zdaniem pojecie wzgledne!jeden da 1000zł i powie tanio drugi ze 300zł to max!!!pozdrawiam