Re: Pani Ania
~katarzyna z Norwegii
(13 lat temu)
A z tąd że czyta opinie,wyszłam z salonu szczęliwa i zadowolona z mojego nowego koloru blond dzieki Pani Natalii,jesli czytam o aroganckim zachowaniu i nieudanych farbowaniach a sama zostaje przemile podjeta jako klientka i mega zadowolona z farbowania to mam prawo sądzic,ze te wczesniejsze opinie nie dotyczyły tego personelu, który mnie własnie przyjął i sprawił ze blodn to blond,bez głupich gadek typu ,,ma pani trudne włosy do rozjasnienia,,.Nie wiem dlaczego jest pani tak zdziwiona, że wczesniej w salonie nie było wykfalifikowanego personelu,dla mnie to normalny stan rzeczy po tym jak w kilku salonach w sopocie zrobili mi cos w rodzaju koloru wiewiórki na włosach,to ze Panie kończa szkoły fryzjerskie nie znaczy ze sa utalentowane a to mozna sprawdzic po jakims czasie współpracując z taką panią.O salonie swiadczy to bardzo dobrze,że zatrudnił nowy personel a na moje to taki od którego nie jedna Pani Fryzjerka z tych wszystkich slynnych saloników sopockich mogła by sie dopiero nauczyć,i tu powstaje pytanie czy TALENTU mozna sie nauczyć? Pozdrawiam personel z salonu APACJA!
2
0