SUPER!!! (1) Pani Kasia jest profesjonalistką w swoim fachu, do moich delikatnych i... Olga Bardzo polecam. (1) Pierwszy raz trafiłam do tego salonu, nie ukrywam przez przypadek . Uwielbiam... Iza stanowczo NIE Polecam!! (1) niedawno wybralam sia tam na podciecie wlosow, taka blondyneczka mnie... nieuczesana
Bardzo polecam!!! (1) Witam. Korzystałam z usług tego salonu pierwszy raz i szczerze polecam ten... Anna obsługa jak z PRL, jakość usług niższa od cen (1) dziwi mnie, że do zakładu fryzjerskiego na Monciaku wciaż nie dotarł nieco... K. p. Karoliona (1) Jak zwykle szlam do fryzjera pelna obaw, p.KAROLINA DORADZILA MI FRUZURE I... KATARZYNA Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi w tym salonie.Pani Karolina fachowo... Ewelina B.Dobry Salon Fryzjerki Apacja (1) Korzystam z usług salonu fryzjerskiego od kilku lat. Zmiana fryzjerek które... Adam :) (1) Idąc do fryzjera zawsze się bałam o moje długie włosy - gdy wychodziłam... Klaudia Pani Karolina (1) Polecam bardzo gorąco Panią Karolinę. Dzięki niej mam cudowny rudy kolor... marta polecam! (1) Pierwszy raz wybrałam się do tego salonu rok temu i od tamtej pory nie... sandra polecam (1) Polecam bardzo Panią Anię, młoda , ambitna, wygadana i profesjnalna, ceny... Natalia Joanna T - opinia (1) Bardzo polecam pania Anie. Niezwykle mila osoba, ktora z pewnoscia dobierze... Joanna T Rafal - opinia (1) Polecam, nie tylko pod względem cen, ale i jakości usług. Pani Ania jest... Rafal Zadowolona .! (1) A ja jestem bardzo zadowolona z usług p. Natalii . Cała rodzina chodzi ze mną... Martyna Nie polecam (2) Niestety nie polecam tego salonu. Jeszcze nigdy nie miałam tak źle ściętych... Dorota A gdzie obiecane farby? (1) Nie wiem jak napisać swoja opinię. Ponieważ do salonu zachęciła mnie strona... Anna Genialna obsługa (1) Salon, jako że jestem osobą przyjezdną, wybrałam głównie ze względu na bliską... Agata POLECAM (1) Witam ;) Byłam ostatnio w salonie APACJA wyszłam z salonu bardzo zadowolona... Sylwia Rewelacja! (1) Jestem naprawdę pod wrażeniem że w takim małym saloniku nie bijącym po oczach... Misia