Na pewno wrócę :) (1) Polecam usługi fryzjerskie - fachowa obsługa, duża precyzja i przystępna cena... Asia Salon godny polecenia (1) Byłam póki co raz i wiem, ze wrócę. Jakość usług - b. dobre, obsługa,... nowa klientka Fryzjer (1) Gorąco polecam!!!!!!! klientka
Kasia - opinia (1) Jeśli szukacie fryzjera i nie możecie się zdecydować, to możecie już... Kasia TANI ŚWIETNY FRYZJER!!!! (1) Byłam na siebie wściekła, bo chciałam obciąć sobie włosy sama w domu. No to... Gosia Kępińska Super (1) Studio "Apacja" znalazłam w internecie, trafiłam akurat do pani Natalii i... Monika Natalia (1) Świetna fryzjerka, zna się na tym co robi i widać że robi to z pasją .POLECAM... Agnieszka Polecam! :) (1) Salon Apacja znalazłam w wyszukiwarce Trójmiasta, przekonały mnie dobre... Olga Polecam (1) Polecam Natalię jest naprawdę dobra.! Marlena Mega zadowolenie (1) U pani Natalii byłam po raz pierwszy w czerwcu ostatnim razem byłam ze swoim... Natalia i Wojtek Fryzjerka uratowala mi wlosy (1) Po powrocie od jednego z gdynskich fryzjerow mialam koszmarna fryzure.... Weronika Polecam z czystym sumieniem:) (1) jestem klientką pani Natalki, nie mam zamiaru tego zmieniać. Świetna... Magda Kolejna wizyta i poprostu piękne włosy (2) Wspaniałe uczucie być zadowoloną z koloru i cięcia! Zdecydowanie polecam... katarzyna z Norwegii Opinia Rewelacja !! (1) W Apacji byłam już kilka razy i muszę powiedzieć że dopiero z usługi pani... Dorota Kasia - opinia (1) Jestem stałą klientką Apacji od kiedy pracuje tam pani Ania. Wcześniej... Kasia Polecam!!! (1) Byłam w tym salonie po raz pierwszy, jednak na pewno tam wrócę. Polecam p.... Ania Pani Ania (4) Może i wcześniejsze opinie były prawdziwe,lecz już nie aktualne. Nowa ekipa... zadowolona klientka SUPER!!!! (1) Dzisiaj po raz pierwszy odwiedziłam Apację i jestem na prawdę bardzo... Iza Rewelacja ! (1) Jestem z Sopotu i kilkakrotnie korzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie... Paulina Zdecydowanie mój fryzjer :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Przeczytawszy dobre opinie zdecydowałam... Ania