Pani Natalia! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich w salonie Apacja. W... Joanna Daria - opinia (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług Apacji. Trochę denerwowało mnie,że za kazdym... Daria Maria - opinia (1) Z salonu korzystałam dzisiaj po raz pierwszy. Zajęła się mną młodziutka,... Maria
Monika K. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Panią Natalię, która namówiła mnie na baleyage,... Monika K. Pani Natalia (1) Jestem zadowolona z usług Pani Natalii,polecam wszystkim Paniom i Panom do... Zadowolona klientka Hanna Pani NATALIA !!!!!!!!! (1) Witam serdecznie, Bardzo polecam ten salon a w szczególności P Natalia , wiem... Kasia Strzyżenie męskie (2) Szczerze odradzam, ze względu na różnicę cen, radziłbym ustosunkować się do... Krystian Miłe zaskoczenie (1) Odwiedziłam zakład po raz pierwszy, zdałam się całkowicie na p. Anię i wynik... Sopocianka z Brodwina Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z tego jak zostałam obsłużona przez Panią Anię. Nie... Ola zawsze jestem zadowolona (1) Od dluzszego czasu korzystam z uslug Pani ANETY,ktora zawsze robi mi piekne... MIKA polecam! (1) jestem bardzo zadowolona z uslug w salonie! mialam strzyzenie i balejaz,... Klaudia SUPER POLECAM (1) Witam od roku jestem stałym klientem tego zakładu. Jestem bardzo zadowolony... TOMEK :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Personel rzeczywiście uśmiechnięty, pani... molka Fryzjerstwo ****BARDZO POLECAM**** (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug fryzjerskich bardzo mily usmiechniety... Asia T. Manicure,solarium (1) Byłam w tym salonie drugi raz, pierwszy raz zrobiłam manicure a drugim razem... Aneta Odradzam stanowczo! (2) Poszlam do tego salonu, aby "naprawic" kolor wlosow po nieudanym farbowaniu.... Vanilla Studio Paznokcia (1) Robiłam w tym Salonie paznokcie, byłam już kilka razy i jestem bardzo... Kasia Polecam (1) To moj 3ci fryzjer, z ktorym eksperymentowalam w Sopocie. Z jednego wyszlam... Ewelka Nowe Solarium (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.bardzo czysto relaxowo... Krzysztof Dobry udany wybor (1) Mieszkam od niedawna w Sopocie i dowiedzialam sie od kolezanki o studiu... Gosia