Pani Jadzia

Ta po prawej to pani Jadzia Emilewicz.
Po lewej przemawia posłanka Rzeczypospolitej.
Pani Jadzia w tzw. Rządzie jest wicepremierem.

Pani Jadzi coś się popierd***iło i pomyliła Sejm z barem, w którym można se hopsnąć na hoker i podyndać nóżkami.

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Masz rację. Żenada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak to jest ze znikającymi wpisami? Zajrzałem tu rano i powyżej był komentarz sadyla. Komentarz ten chyba nie naruszał regulaminu. A skoro tak to dlaczego został usunięty? Cały ten wątek jest bezsensowny, w pierwszym poście jest przekleństwo, na które moderacja zupełnie nie reaguje a usunięty zostaje prześmiewczy komentarz żenująco głupiego wątku. Ktoś widzi tu jakąś logikę?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja widzę. Może (wreszcie), ktoś zrozumiał, że forum ma szansę nie tylko przetrwać ale i pełnić ważniejszą funkcję.
Cynizm, bezczelność i obśmiewanie wszelkich zagadnień lub wybranych, to nie cel takich narzędzi.
To dział Polityka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Poseł Nowacka mówiła wtedy o lepsizmie tow. Kaczyńskiego, który wjeżdżał limuzynami na cmentarz w dniu 10 kwietnia, podczas gdy Ona tego samego dnia szanując zakazy przeżywała ból po stracie swojej Matki w domu.

Dyndające nóżki Jadzi, palec Lichockiej czy chamska hołota Kaczyńskiego to symbole tej władzy.
Władzy pogardy wobec Polaków.

Zegar tej władzy odmierza już jej koniec.
Niedługo zgotujemy wielkie pożegnanie panu duda i jego Małżonce pod pałacem prezydenckim, a osoba winna gwałtów konstytucyjnych znajdzie się tam gdzie powinna, czyli przed Trybunałem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jop. Każdemu wolno marzyć.
Ale jak już się zbranzlujesz do swych wizji, to umyj rączki, bo cię wirus wpitoli.

PS: Akurat Nowacka za posła się nie uważa, a za posełkę (czy jakoś tak).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widać, ze Partii pali się grunt pod nogami. Tow. Kaczyński zaczyna wyzywać Polaków od chamskiej hołoty i pisze i odezwy do członków o jakimś alercie, który ma trwać do zwycięstwa.

Taka tam komunistyczna retoryka stalinowskiej Rosji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zajrzałem tu rano i powyżej był komentarz sadyla.

Trudno żeby jego komentarza nie bylo. Co on ma robić?
Zgłoś te aferę do prokuratury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...