Pani Pediatra Magdalena Neuman-Łaniec

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
dziewczyny, znacie? Jaki jest koszt wizyty domowej? z gory dziekuje za jakiekolwiek opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pani Pediatra Magdalena Neuman-Łaniec

byliśmy w sobotę wieczorem jakiś czas temu u niej w domu - koszt 100zł, porada wydaje mi się fachowa, dwa dni później dzwoniła do mnie zapytać się czy stan małej się poprawił i mówiła, że gdyby tylko coś się działo - dzwonić do niej i ona przyjmie na oddział do siebie na polanki - choć w tamtej sytuacji nie było jeszcze takiej potrzeby. Skończyło się na lekach - w szpitalu nie wylądowaliśmy.

Ogólnie opinia pozytywna.

A mogłabym dostać jakieś namiary na tą Panią? szukam właśnie jakiegoś dobrego pediatry który przyjeżdża na wizyty domowe. Skąd w ogóle ta lekarz jest?

ta lekarz mieszka w Gdańsku Wrzeszczu - niedaleko szpitala srebrzysko, jest ordynatorem oddzialu dziecięcego na polankach. My akurat byliśmy u niej, ale na wizyty domowe też przyjeżdża i pracuje 7 dni w tygodniu.
tel:501080383

jeszcze raz prostuję:
ordynator oddziału noworodkowo - niemowlęcego.

znam Panią Dr ze szpitala z Polanek - byliśmy na Jej oddziale :) do dzieci fajne podejście - do rodziców raczej oschła ;) chociaż nie można zarzucić braku zainteresowania :) (nawet spotykając mnie na korytarzu pytała jak tam Mały)

Inne tematy z forum

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie