Panie dj.magik

Nie interesuje mnie sztuka ale Panie dj. Magik jest Pan bardzo złośliwy. Nie powinien taki człowiek jak Pan brać udział w dyskusji.
popieram tę opinię 139 nie zgadzam się z tą opinią 24

Re: Panie dj.magik

Młody, nie jestem złośliwy-jestem szczery,a niestety niektórzy
tacy nie są. Skoro nie znasz tematu a sztuka Cię nie interesuje to właśnie twoja wypowiedź jest nie na miejscu.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 55

przegladam fora i zdziwko mnie bierze ze tylu bylo przy travelu i zarabialo od 14 lat i w pewnym momencie zaczeli pluc na wlasciciela wstydze sie ze cos takiego moze sie zdarzyc wsrod artystów a doswiadczyl to wszystko wlasciciel artysci zastanowcie sie nad swoim postepowaniem i szkalowaniem firma sie rozwija istnieje nadal i idzie im coraz lepiej splaca stare zobowiazania gdzie w niektorych przypadkach nie musial i nie musia ale zachowoje sie jak dzentelmen moze nie wszystkim od razu bo za duzo namieszaliscie moi drodzy przyjaciele artysci pisze tak bo sam jestem artystą
popieram tę opinię 108 nie zgadzam się z tą opinią 2

co dj.magik juz przychodzis do firmy travela na kawe i pogadac a moze po zlecenie - nie wstyt tobie
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Travela na kawę ?? Rozdwojenia jaźni u mnie nie stwierdzono więc nie przypominam sobie wizyty w tym bałaganie, ale u Czaji i jego tysiąca i jednej baśni wszystko jest możliwe. Biedny menager tyle razy zmieniał juz adres że mu sie miejsca mylą . HAHAHAH Powodzenia !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 70

Panie Dj.- magic jesli nie znasz przyczyny zmiany adresu to prosze sie nie wypowiadać a jesli ma Pan ochote wystawiac o mnie opinie to bardzo prosze w wlasnym imieniu nie za kogos sadze ze tak jest uczciwe a jesli firma Panu jest dluzna (bo moze tak być) tak jak Pan opisywał kiedys to prosze sie zglosić do biura informuje ze jestesmy przy ul. Morskiej 105 i tu powstaje mini kombinat artystyczny wszysto w jednym miejscu a oproćz tego realizujemy zlecenia po całej Polsce ale Pan o tym wie z minionych lat popzdrawiam Stanislaw Czaja
popieram tę opinię 134 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kombinant to pan panie czaja, nie na morskiej , nie na travela tylkoooo dlugi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 73