Nie interesuje mnie sztuka ale Panie dj. Magik jest Pan bardzo złośliwy. Nie powinien taki człowiek jak Pan brać udział w dyskusji.
13924
Re: Panie dj.magik
~dj.magik
(14 lat temu)
Młody, nie jestem złośliwy-jestem szczery,a niestety niektórzy
tacy nie są. Skoro nie znasz tematu a sztuka Cię nie interesuje to właśnie twoja wypowiedź jest nie na miejscu.
2855
~zamostny
(13 lat temu)
przegladam fora i zdziwko mnie bierze ze tylu bylo przy travelu i zarabialo od 14 lat i w pewnym momencie zaczeli pluc na wlasciciela wstydze sie ze cos takiego moze sie zdarzyc wsrod artystów a doswiadczyl to wszystko wlasciciel artysci zastanowcie sie nad swoim postepowaniem i szkalowaniem firma sie rozwija istnieje nadal i idzie im coraz lepiej splaca stare zobowiazania gdzie w niektorych przypadkach nie musial i nie musia ale zachowoje sie jak dzentelmen moze nie wszystkim od razu bo za duzo namieszaliscie moi drodzy przyjaciele artysci pisze tak bo sam jestem artystą
1082
~roberto
(13 lat temu)
co dj.magik juz przychodzis do firmy travela na kawe i pogadac a moze po zlecenie - nie wstyt tobie
612
~DJ.MAGIK !!!!!
(13 lat temu)
Do Travela na kawę ?? Rozdwojenia jaźni u mnie nie stwierdzono więc nie przypominam sobie wizyty w tym bałaganie, ale u Czaji i jego tysiąca i jednej baśni wszystko jest możliwe. Biedny menager tyle razy zmieniał juz adres że mu sie miejsca mylą . HAHAHAH Powodzenia !!!
270
~stanislaw
(13 lat temu)
Panie Dj.- magic jesli nie znasz przyczyny zmiany adresu to prosze sie nie wypowiadać a jesli ma Pan ochote wystawiac o mnie opinie to bardzo prosze w wlasnym imieniu nie za kogos sadze ze tak jest uczciwe a jesli firma Panu jest dluzna (bo moze tak być) tak jak Pan opisywał kiedys to prosze sie zglosić do biura informuje ze jestesmy przy ul. Morskiej 105 i tu powstaje mini kombinat artystyczny wszysto w jednym miejscu a oproćz tego realizujemy zlecenia po całej Polsce ale Pan o tym wie z minionych lat popzdrawiam Stanislaw Czaja
1344
~bono
(10 lat temu)
Kombinant to pan panie czaja, nie na morskiej , nie na travela tylkoooo dlugi...