Adam Barys - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji imprezy naszego zakładu która trwała... Adam Barys Wieczór dla seniorów (2) Super przygotowanie wieczoru muzycznie i z atrakcjami brawo tak trzymać Panie... Zofia Magik (1) Jestem absolutnie zadowolona, Pan Stanisław wystąpił na weselu, totalny... gustawa
Wiatr w żaglach w Travel Show Estradzie (10) Super, super gratuluje wielkich przemian, wreszcie po tylu latach szefostwo... Janoszewska Panie dj.magik (7) Nie interesuje mnie sztuka ale Panie dj. Magik jest Pan bardzo złośliwy. Nie... młody Profesjonalna firma (32) Od dawna współpracuję z firmą i jestem bardzo zadowolona z efektów... Magdalena Uwaga!!! Travel & show od dnia 31 maja 2013 r. Nie istnieje!!!!! (1) Uwaga!!! Firma o pełnej nazwie - sylwia sobolewska przedsiębiorstwo... Asia L solidna agencja (1) zlecalam impreze urodzinowa dla corkii jestem bardzo zadowolona z artystow z... Beata Firma solidna (2) Firma zawsze była solidna czego sie podjeli to zawsze zrobili tylko artysci... obserwator duza baza artystów, niskie ceny (6) korzystałem z uslug firmy jest super ; artysci -zawodowcy, konferansjerzy,... krzysztof solidna firma (1) Jako biuro i firma ktora od lat zajmuje sie uslugami w branzy artystycznej sa... Jagoda Artysci, zespoly muzyczne (1) wszystkim polecam zlecenia imprez firmie Travel Show z Gdyni dopilnuja... Jolanta PORAŻKA (50) WŁAŚCICIEL NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ Z ZOBOWIĄZAŃ FINANSOWYCH. NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ... Melnik impreza (6) brawo super realizacje mojego zlecenia, zlecilam firmie travelshow i nie... jagoda Firma jest solidna (10) Firma należy do solidnych. Ja nigdy nie narzekałem na nią. Kaszuba