Profesjonalna firma

Od dawna współpracuję z firmą i jestem bardzo zadowolona z efektów współpracy, profesjonalny personel, za każdym razem traktują klienta indywidualnie. Świetni wykonawcy, piękne dekoracje, wszystko zawsze na czas . Bardzo polecam
popieram tę opinię 307 nie zgadzam się z tą opinią 45

Re: Profesjonalna firma

to nie prawda
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 115

oczywiście,że nie prawda bo pisał to któryś z pracowników firmy.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 115

przyjmujesz zlecenia i biezesz kase za zlecenia i jeszcze obrażasz ale to nic my wybaczamy jak masz coś do kogokolwiek to najpierw przyjdz i rozmawiaj a nie za plecami depczesz ludzi ktorzy dają ci na zycie pomyślności w nadchodzacym roku 2011 - wybaczamy - moze zbładziłeś
popieram tę opinię 102 nie zgadzam się z tą opinią 31

''bierzesz kase''???Śmiechu warte! To Artyści powinni wam wybaczyć !! Zlecenia biorą ale po kasie ani śladu!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 95

wielki artysto czy tobie cos wisze to powiedz a nie tylko pseudonimami sie podpisujes powiedz otwarcie a moze dałes ciala na jakims zleceniu otrzymanym od firmy albo jestes marny co nie mozemy sobie pozwolic aby nasi zleceniodawcy ucierpieli na poziomie i wyrazie firmy dzwi sa otwarte rowniez i dla ciebie pomyslnosci artysto
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 27

i jeszcze jedno dzieki takim firmom jak travelshow i wielu wielu innych agencjom artystycznym macie zarobek i byt bo nie raz w tych cięzkich czasach dla artystow jestesmy ostatnia deska ratunku powodzenia
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 28

brawo, ludzie ktorzy pracowali i pracuja z firma travel show wiedza dobrze ze dostawali i dostaja duzo pracy i honoraria byly i sa wzgledne a pracownicy etetowi bylo ich kilku pobierali pensje od 3-4-,5 tysiecy na m-c otrzymywal kazdy pracownik dostawali forse co m-c przez 1o lat (zostalo to nawet udowodnione w sadzie i dopiero tam wylonil sie obraz osobowy byłych pracownikow firmy mowie o etatowych) to cos tu nie gra odeszli po10 latach pracy wlasciciel nauczyl wszystkiego ,organizacji, pomyslow na realizacje imprez i tym samym dal dobra szkole i odchodza po to aby zalozyc swoja dzialalnosc szkalujac bylego pracodawce szkalujac do bylych zleceniodawcow, piszac paszkwile na forach a firma nadal funkcjonuje na pewno ma trudnosci finansowe, kadrowe ale sobie radzi i jeszcze troche bedze super a ja widze dla bylych pracownikow czarne chmury ktorzy pracowali w travel show juz maja klopoty bo szukaja pracy w innych instytucjach jeszcze podtrzymuja ich na duchu tych nowych wlascicieli nowej firmy pseudorealizatorzy , artysci czy ogolnie ci co dostawali zlecenia w firmie travel show teraz sa w nowej firmie ale juz prosza o prace w travel show wlasciciel tylko sie usmiecha i mowi wybaczam dzwi sa otwarte ale na moich zasadach, brawo tak trzymac
popieram tę opinię 149 nie zgadzam się z tą opinią 25

dj.magik i co sumienie ruszylo ale my wybaczamy bo moze bedziesz mial zlecenie od travela dlatego milczysz czy jest inny problem
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 24

Nie trudno zauważyć że wypowiedz ''obserwatora'' i właściciela firmy jest pisane z jednego komputera( chodzi o numer IP wyświetlany), więc jest to nie udana próba pochlebienia sobie i firmie. po drugie to szkoda mi czasu na taką bezsensowną wymianę zdań , gdyż nie muszę udowadniać tu swoich racji powyżej inni forumowicze też wypowiadają swoje opinie i jak widać mają takie samo zdanie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 84

dj. magik co firma nie idzie nie ma zlecen czas to pokaze poprowadz ta firme z bylym pracownikiem travel show a pogadamy za rok powodzenia o0bserwator
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 21

Firma jest solidna

Firma jest solidna . Ja nigdy nie narzekałem na nią.
popieram tę opinię 99 nie zgadzam się z tą opinią 22

Re: Firma jest solidna

JA TEŻ. WSPÓŁPRACUJEMY Z PANEM CZAJA OD WIELU LAT.ARTYŚCI SĄ ZAWSZE NA CZAS, POKAZY NA WYSOKIM POZIOMIE. NIGDY NIE MIELIŚMY ŻADNYCH PROBLEMÓW ANI ORGANIZACYJNYCH ANI FINANSOWYCH.PANIE STANISŁAWIE .OBY TAK DALEJ.
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 4

dalej jest rzetelna i zawsze na czasie a poziom i dobor wykonawcow jest bardzo duzy a co nie ktorym to bardzo nie lezy ale musza wiedziec ze ich koniec sie zbliza i juz znikna z rynku artystycznego i co wtedy powiedza, zycze firmie TRAVEL SHOW duzo sukcesow i prosze sie nie poddawac realizowac zlecenia a wiem ze macie duzo zlecen i pilnowac swego gonic nieuczciwych powodzenia Zyta
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wsrod firm ktore zajmuja sie realizacja imprez to uwarzam ze jest jedna z wiarygodnych i rzetelnych i zarazem niedrogich zawsze na czas artysci na wysokim poziomie czy to forma animacji dla dzieci konczac na udziale gwiazdy z estrady telewizyjnej ostatnio Travel Show realizowala nam impreze firmowa i super, zero problemow a kabaret Paka trafiony w setke na naszej zakladowej balandze polecam wszystkim powodzenia Panie Staszku. Zygmunt.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obserwator ale czego?

Jestem młodym człowiekiem i nie podobają mi się wypowiedzi obserwatora. Tylko tyle chciałem dodać.
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 16

Przepraszam

Pomyliłem nazwy nie chodzi mi o "obserwatora" lecz o "dj. magica". Jego wypowiedz mi się nie podoba. Jeszcze raz przepraszam "obserwatora"
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: Przepraszam

Witam. Jestem pierwszy raz na tym forum choć mam prawo oceniać firmę jak mało kto. Po pierwsze "młody" zwróć uwagę że posty "obserwator" i "czaja" są pisane z tego samego komputera o
IP 81.190.9, ponadto zgadzam się z postami o dobrym poziomie wykonywanych usług dla kilenta. Zgadzam się także z tym, że niestety mają baaaaaardzo duże zadłużenie w spłacie pożyczonych pieniędzy jak i wynagrodzeń w stosunku do wykonawców. W razie wątpliowści służę listaą zaległości płatniczych od kilku lat. To niestety sa fakty. Ciekawych proszę o kontakt tel 501 365 404.
Z poważaniem Stanisław MIŁOSZ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 66

Re: Przepraszam

Panie Milosz Iluzjonisto im prędzej sobie odpuścicie, wspólnie z kilkoma znajomymi również byłymi pracownikami etatowymi ....śmiem twierdzić tak, ponieważ jest was grupka która za wszelka cenę od kilku lat a dokładnie od 2009 r chce zniszczyć tę firmę ktorą prowadzę. Dawałem, daje i dawać będę możliwość zarobku dla wszystkich artystów --- i tym samym szybciej beda wyrownane zaległości Pańskie i innych o ile takie się należą a podajac swój telefon potwierdził Pan ze do podjudzania innych jest Pan zdolny, jak i pańscy kompani, wysyłajacy paszkwile i obrażajace informacje o prowadzonej firmie TRAVEL SHOW do moich pracowników, odbiorców czy potencjalnych zleceniodawców wiem jedno że na pewno będą zaległości spłacone tylko to wymaga czasu i zleceń i jeszcze jedno co do wypowiedzi pańskich na temat IP-u komputera na pewno Pan wie ze dostęp do komputera w biurze miało dużo osób i nie jestem wstanie kontrolować "tak oddanych pracowników jednego Pan mi go wkręcił na etat" co okazał się .......mój honor nie pozwala abym nie spłacił długów czaja
popieram tę opinię 125 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ocena

Czy zauważyliście, że jest ktoś kto siedzi przy komputerze i zaraz neguje wszelkie opinie pozytywne o firmie, jak i opinie analizujące wypowiedzi? Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 64

Re: Ocena

Ne ma to jak sobie samemu opinie wystawiać- widocznie ktoś dalej nie rozumie o co z tym IP chodzi. Panie analityk i młody(ta sama osoba) żałosne. Pan ''obserwator'' i ''czaja'' też się nie wysili pisząc z jednego komputera(znowu ta sama osoba) . Pan ''obserwator'' bije brawo a a pan ''czaja'' się cieszy. Tylko nie wiem z czego? Ze swoich kilku twarzy??

P.S Chyba mnie z kimś tu pomylono bo swoją firmę mam i to od wielu lat i o zlecenia bać się nie muszę.

Czarne chmury pan widzi? Ale chyba nad sobą, bo z tego co wiem to byłym pracownikom świetnie się wiedzie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 106

Panie magik coś Panu się pomyliło ja jestem menadzerem tej firmy i doskonale znam rynek i pana tez zyczac wszystkim swietlista droge byłym pracownikom i panu tez a u nas jest wysmienicie i czarne chmury nam nie groza powodzenia czaja
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 22

Mam wrażenie, że "Dj magic" i "czaja" promujecie tę samą firmę artystów, w ten szczególny sposób przez dysputę. Dlatego dalej nie wciągam się w dyskusję. Życzę powodzenia firmie i nowych sposobów na promocję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 74

To Ci się ''młody'' źle wydaje.
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 16

ŻAL TAKIM NIEDOROBIONYM pupE ZCISKA! KILKA RAZY WSKOCZYŁ NA SCENE,TRZY MAŁOLATY ZAWYŁY !!!
KILKORO DZIECIAKÓW ZAKLASKAŁO . dj.magik MYŚLI ???? O KUR..!
JESTEM zarąbISTY !!!! A DO TEGO C Z A J A TRAVEL PŁACI
LUDZIE WYSZLI W TRAKCIE ALE GWIAZDA dj.ma-coś ? hu--wie co?
BO TO NI KUPY NI pupY ...NIE ZAUWAŻYŁ A CO TAM..
MARZY $$$$$$$ TRAVEL MUSI PŁACIĆ WIĘCEJ !!! I TO LEPIEJ
Z GÓRY !! A JAK NIE TO CO ?? TO MU pupE OBSMARUJE NAJLEPIEJ NA FORUM..

P O D S U M O W A N I E
TAKICH SAMOWYPALAJĄCYCH GWIAZD KTÓRE SIĘ JESZCZE
NIE ROZPALIŁY NA NASZYCH ESTRADACH JEST OPÓR.
SUPER JECHAĆ W TYM PRZYPADKU NA P.CZAI GARBIE!!
A JAK TAKI np."dj.magik"TYĆKE SIĘ OPIERZY BOI SIĘ NAWET
SWOJEGO IMIENIA BO SAMO-OCENA WYPALIŁA MU STEREO
TO POZOSTANIE dj.M O N O-magik inaczej(zciemniacz)
PRZYPADEK SPRAWIŁ ŻE TRAFIŁEM NA WYWODY dj.mono-magik
AŻ PRZYKRO !!ŻAL SŁUCHACZY!!!
O ILE NIE PRAWDA OFICJALNIE ZAPROSI NA SWÓJ WYSTĘP
CZEKAM NAGRAM ZAREKLAMUJE
POZDRAWIAM ZCIEMNIACZY TEŻ
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 7

a czy wiecie ze dj-magik to kobieta i niewyzyta pozdrawiam lolo
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 2

Banda pseudo - fanatyków Travela , pieśni pochwalne piszą na prośbę dyrygenta wielkiego SZU. Poziom wszystkich wypowiedzi świadczy nie tylko o o nich ale również o firmie o której się wypowiadają.
Na koncert swój nie zaproszę gdyż chłam disco polo bawi się na wsi w remizie i tam twoje miejsce ,a na porządne imprezy za sam wygląd Cię nie wpuszczą .
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym tworzeniu tak ambitnych tekstów ........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 71

"wielki DJ MagiG oczerniasz i obrazasz takich ludzi jak Zuki, Wodecki, Norbi, vok i wielu innych wykonawcow ktorzy pracuja dla Travela a ze jestes cham i snia sie tobie remizy to je juz doswiadczyles bo w 2011 pare razy grales bo tam rzeczywiscie twoje miejsce jadles z reki i talerz podanego przez szefa travela i zarles jak krolik bo nie bylo co zrec a niedawno tez jeszcze w grudniu a teraz wpieprzyl ciebie na zbity leb i co koniec a moze jeszcze powiesz ze travel tobie wisi jakas kase ???? bo to masz wzwyczaju opluwac zainteresowany a propo wygladu pedale to daleko tobie to niego
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo ciekawe co piszesz , ale widocznie mnie z kimś mylisz, w głowie mysli ci się Stanisławie kłębią i zastanawiasz się kim jestem. Żałosny jesteś i to bardzo i twoje wypowiedzi również . A w remizach nie grałem i grać nie będe , w przeciwieństwie do Ciebie i twoich gołębi .......
Teraz powinieneś w stroju klowna występować przynajmniej połączysz życie z sceną o ile rozumiesz o czym piszę . Pisać już na ym forum nie będe szkoda mojego cennego czasu , a co tu w ripoście napiszesz pewnie będzie kolejnym stekiem wulgarnych wymiocin ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 69

Przegladam fora i dziwi mnie ze laczysz wypowiedzi innych z moja osoba i przy tym obrarzasz mnie i innych artystow ktorzy pracowali i pracuja dla mojej firmy co daje ogolne swiadectwo o Tobie ja ten zawod zdobylem bardzo ucciwie i to mozolna praca i nauka zdajac egzaminy przed komisjami przy ministerstwie kulurt i sztuki a Prof. Bardini o ile cos Tobie mowi postac z tamtego okresu i posiadam zawod aktora -iluzjonisty a nie wielu w Polsce moze sie pochwalic. Sugestie abym w stroju clowna- komicznie, salonowa, duza iluzja pracowal na scenie, to juz bylo i nie tylko w kraju lecz po swiecie a ze prowadze firme i daje prace i pieniadze to dla Twojej informacji bede prowadzil do emerytury i niektorym z branzy namieszam. pozdrawiam Stanislaw
popieram tę opinię 132 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak trzymac Panie Stanislawie podziwiam i kibicuje Panu bo niewielu jest takich jak Pan dajacy prace, zarobki i pomoc ktora wielu artystow otrzymalo od Pana szkalowanie na Pana i panska firme to tylko swiadczy o nich wiem ze gdyby Pan mial klopoty to i tak Pan splaci dlugi i napewno kazdemu pomoze powodzenia stelmach
popieram tę opinię 178 nie zgadzam się z tą opinią 6

emerytury to Ty nie dostaniesz hehehehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 49