Panie

Temat dostępny też na forum: Osowa
Witam dziewczyny. Jeżeli tak jak ja macie czasem ochotę na babskie pogaduchy, zakupy wspólne bądź poprostu wyjście gdzieś razem w damskim tylko towarzystwie to zapraszam. Mam 31 lat i mieszkam w Osowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Panie

Abstrahując od oczywistej sympatycznej treści tego postu, mnie zastanawia mechanizm, którym kierują się kobiety, kiedy poszukują koleżanek w taki sposób.
Takie ogłoszenie opublikowane przez mężczyznę, w mojej ocenie wygenerowałoby natychmiast podejrzenie, że autor jest zniewieściałym homoseksualistą. Szukanie kumpli do pogaduch, wspólnych zakupów i wyjścia w męskim gronie jest co najmniej mało męskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Halewicz, dlaczego szukasz podtekstów? Często zdarza się że ktoś przeprowadza się i nie ma w okolicy znajomych., dlatego próbuje szukać przez internet.
Może i ja będę w takiej sytuacji, gdyż mieszkałam od dzieciństwa w Gdańsku, teraz chwilowo poza Gdańskiem a w niedługim czasie zamierzam zamieszkać w Gdyni ;))
I co? Jak napiszę takiego posta to pomyślisz że szukam koleżanek w związku z podejrzeniem że mam inne preferencje ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieeee, po prostu nie rozumiem tego mechanizmu. Mężczyźni, gdyby w ten sposób poszukiwali kolegów, zostaliby uznani za osoby niemęskie, zniewieściałe, a niechybnie za zdeklarowanych homoseksualistów.
Podobnie jak u kobiet z mechanizmem wspólnego pójścia do toalety^^ Czy spotkałaś się kiedyś z sytuacją, gdy jesteś w szerszym gronie na imprezie, a kolega do kolegi mówi: idę do wc, może pójdziesz ze mną? ^_^ Natomiast gdy koleżanka proponuje Tobie wspólne pójście do wc, to w żadnej mierze nie kwalifikuje się to do uznania, że jesteście homoseksualne! Prawda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bo kobiety idą do toalety nie tylko z potrzeby fizjologicznej ale też żeby np poprawić make-up ;)))
a czasami koleżanka ma stosowne narzędzia hihihih
gorzej jakbym proponowała koledze wspólne pójście do wc ;)

Tudzież poplotkować o męskim gronie, ale nie w jego obecności^^

Gdybyś zaproponowała koledze, to może niekoniecznie do wc; w końcu są inne, przyjemniejsze miejsca do rozmowy w cztery oczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dlatego nie proponuję koledze wspólnego wyjścia do wc ;)))

"Natomiast gdy koleżanka proponuje Tobie wspólne pójście do wc, to w żadnej mierze nie kwalifikuje się to do uznania, że jesteście homoseksualne! "

toż to jawna dyskryminacja!
mężczyzn, oczywiście
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niektorzy mężczyźni także poszukują towarzystwa w podobny sposób
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i nic w tym dziwnego, lepiej prze internet szukać znajomych niż siedzieć samotnie w domu ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, także wtedy kiedy to facet szuka kolegów.

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...