Panie z Dga

Temat dostępny też na forum: PUP Gdynia
Jestem bardzoo zadowolony z obsługi pań z pośrednictwa.Są uczynne,doradzą,pomgaja w poszukiwaniu pracy.Robia wszytko z uśmiechem,bez łaski a nie jak inne (niektóre damy ).
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bardzo intiresno

Dzieki za ciekawe informacje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Panie z Dga

Szczerze mowiac nie wydaje mi sie, że pisze Pan o "tych" paniach z DGA w UP... Miałem watpliwa przyjemnosc się z nimi spotkac- na szczescie tylko raz. Panie, szczegolnie jedna, do najmilszych nie należa... I ta charakterystyczna "łaska" w głosie jakby człowiek tam za kare przyszedł...Wszystkich chyba wrzuciły do jednego worka, i dla nich każdy stoczniowiec jest jak wyciety z szablonu, identyczny o tych samych potrzebach... szkoda gadac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z elPaso. Pani które zostały wybrane prze dga do naszej obsługi napewno nie spełniają swojej roli. Zawsze złe i nie pomocne. Zachowuja sie jakby pracowały za kare. Uważają, że sa kims lepszym od nas. Stoczniowiec dla nich to zwykły robol. Drogie panie, usmiech jeszcze nikomu nie zaszkodzil!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie podejrzewalem, ze ktos siedzi na forum w tym momencie co ja... wpisalem pup gdynia w trojmiasto zeby zobaczyc czy inni tez maja takie doswiadczenia...wszystko przez znajomego bo dzis opowiadal o swojej wizycie u pan z dga i okazuje sie ze powinienen dziekowac bogu ze juz nie bede musial u tych pan "spowiadac" sie ze swoich dzialan. a z tym usmiechem to racja...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tu się nie zgodzę z panami dlatego ja bylem u pan z DGA w urzędzie i były naprawdę bardzo sympatyczne uśmiech na twarzy po mimo tego ze maja naprawdę dyzo pracy a jest ich tylko dwie
mogę się zgodzić ze panie z polskiej SA nie sympatyczne ale jeśli chodzi o urząd jestem zadowolony Stoczniowiec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

a w ten chlewik na polskiej to by się zdał napalm albo kilka lasek tnt...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

MĘDRZEC..

Widze ,że Panie z Urzedu sobie robią jakies swoje indywidulane rozgrywki,widać po numerze id,że wiadomości lecą z jednego serwera..GRATULUJE..generalnie widac ze ktos chce tu zdegradować te Panie.No cóz ale co mozna się spodziewac,to jest tylko forum.A mi Panie pomogły i dzieki jednej z pań mam prace,zachodziłem tam co 3 dni ,aż sie udało..
Rada dla bezrobotnych : za pracą trzeba troszkę się nachodzić,takie czasy i taki rynek pracy..Obwiniać można tylko ludzi z Rządu a nie zwykłych pracowników-jakimi są te kobiety.Dodam tylko,że sam słyszałem ze stoczniowiec obrażał panie tam i obwiniał je za to ze stocznie zamkneli i ze maja wyjąc te pieniadze z kieszeni.Wszyscy wiedza ile zarabiaja urzednicy..Wiec prośba do tego narodu,zastanówcie sie co Wy tu wypisujecie...!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: MĘDRZEC..

CHODZIŁEŚ CO TRZY DNI JAK ŚREDNIO RAZ NA 1,5 MIESIĄCA SIĘ PRZYCHODZI NA "WIZYTĘ". Gratuluję ściemniania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: MĘDRZEC..

1,5 msca to jest termin obowiązkowy-nuiestawiennictwo skreślenie z listy osob bezrobotnych...Ja podchodziłem co 3 dni i tez mnie Panie obsługiwały..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0