hihihihihi coś zakręciłam no nic jakby co na tym wątku widać lepiej http://www.trojmiasto.pl/forum/read.php?f=11&i=578438&t=578438
00
Re: Panny Młode 2009 wasze suknie:)
Orzech
(16 lat temu)
Witam, chciałabym się zdecydować na taką samą suknię ślubną jak Twoja, w związku z tym mam pytanie czy po ślubie będziesz chciała ją sprzedać? Jeśli tak to chciałabym wiedzieć jaki masz rozmiar i wzrost, czy wogóle byłaby na mnie dobra. :) Suknia jest przepiękna, jednak troszkę za droga, dlatego pytam.
Pozdrawiam
00
tesula
(16 lat temu)
Aaguniaa84
Czy można wiedziec gdzie ją kupiłaś?
Jaki masz rozmiar tej sukienki, jest fantastyczna
00
~jn
(16 lat temu)
moją wymarzoną jest cinderella z salonu farage którą chętnie oddam za połowę ceny od lipca 2009. r 40/42
00
Cindirella0307
(15 lat temu)
ja za 3 dni ide w cinderelli:)
00
lucy80
(16 lat temu)
Postaram się wkleić Wasze sukienki :)))
Sukienka tusi00 - cymbeline agadir
sukienka olimpii20111- Farage, model Cinderella
Niuta, Patrycyja Kristi Annais Bridal
aaguniaa84 - San Patrick model Redoble
caesariatus - annais bridal - moon
gosik_sz - la sposa model sonar
katina85 - Pronovias Heraldo
00
buninka
(16 lat temu)
Moja to Serenada firmy Emmi Mariage. (złota)
00
oleńka
(16 lat temu)
i moja
Pronovias Libra
00
lucy80
(16 lat temu)
buninka napisał(a):
> Moja to Serenada firmy Emmi Mariage. (złota)
00
olimpia20111
(16 lat temu)
No własnie.....nie wicie czy salon farage wypozycza sukienki i jak to wyglada?? obawiam sie ze modele z tego roku nie beda juz dostepne w nastepnym :(
00
caesariatus
(16 lat temu)
o jaki fajny zestaw sukien ślubnych 2009 :)))
00
buninka
(16 lat temu)
Dzieki za wklejenie, bo ja to zupełna noga z komputerów jestem, jeszcze się nie nauczyłam wklejać zdjęc.
00
rybcia6
(16 lat temu)
a ja jeszcze nie mam zaczynam szukać w połowie grudnia jak wejdzie nowa kolekcja :)
00
katina85
(16 lat temu)
Nowa kolekcja już jest przynajmniej w Madonnie ;-)
00
Ilaria
(16 lat temu)
A to moja :) zamowilam w salonie Etienne rozmiar 44.Na miejscu byl 42 wiec mialam mniej wiecej pojecie.
Wogole to podoba mi sie ta, ale nie schudne az tak w zyciu, zeby w niej dobrze wygladac:
00
~nat
(16 lat temu)
w madonnie nowej kolekcji jeszcze nie ma, wchodzi na poczatku grudnia
00
Agnieszka2404
(16 lat temu)
olimipa moja szwagierka ma na sprzedaz biala serenade
00
ZuzOlcia
(16 lat temu)
La sposa - model SALA - bliźniaczy do SONAR :)
już nawet mam ją w szafie :)
00
justa84
(16 lat temu)
moja:) ale jeszcze nie nauczyłam się zdjęć wklejać wiec stronke podaje;)
http://www.sinceritybridal.com/eu_po/collection_popup.php?id=546&disc=
Model: 3117
00
steefler
(16 lat temu)
Sukienka justa84
00
ZuzOlcia
(16 lat temu)
jak wkleić zdjęcie? proszę o instrukcję :)
00
caesariatus
(16 lat temu)
Piękne suknie :)
Do dziewczyn, które już mają swoje wybranki w domach - w czym je przechowujecie? W jakim pokrowcu? By nic się z nimi nie stało?
00
ZuzOlcia
(16 lat temu)
moja wisi u rodziców w garderobie w takim specjalnym pokrowcu w jakim dają suknie w Madonnie - podobno suknie w nim nie zółkną - przed ślubem oddam ją do odświeżenia i prasowania :) choć nie wiem co prasować jak sama koronka - chyba tylko spód. :)
00
Niuta
(16 lat temu)
Ja również przechowuję u rodziców w garderobie :), w takim specjalnym pokrowcu
00
caesariatus
(16 lat temu)
A gdzie można się zaopatrzyć w taki pokrowiec? Poza Madonną? :)
00
ZuzOlcia
(16 lat temu)
niestety nie wiem bo dostałam suknię z pokrowcem od dziewczyny od której odkupiłam suknię
ale może sprawdź na allegro np albo może można kupić sam w salonie sukien ślubnych?
00
nusia85
(16 lat temu)
na Allegro są pokrowce - tylko pytanie, czym się różnią od tych salonowych...
00
caesariatus
(16 lat temu)
W zasadzie nie pytałam w salonie, w którym kupowałam swoją suknię, czy dostanę z nią pokrowiec, po wrażeniach podczas przymiarki zapomniałam :) Być może tak, ale wolę sie zorientować co robić, jeśli nie, dlatego pytam :) Popatrzę na allegro, a ciekawe czy można kupić właśnie np. w Madonnie.
00
caesariatus
(16 lat temu)
Nusia, dobre pytanie... Bo zakładam z góry, że ceną, a czymś jeszcze?
00
nusia85
(16 lat temu)
ja się zastanawiam, co takiego jest w pokrowcach salonowych, że suknia w nich nie żółknie.. Czy to chwyt reklamowy, czy faktycznie stosują jakieś tajemnicze technologie, których nie spotkamy w zwykłych pokrowcach na Allegro - za bagatela 8,50 za szt.
00
Ilaria
(16 lat temu)
Hm, tez wlasnie sobie myslalam nad tym,ale nasuwa mi sie tylko 1 mysl, ze generalnie:
1.Ubrania zolkna wystwione na dzialanie swiatla
2.Papier zoltnie jesli pozostaje dlugo w dziennym switle i do tego blaknie
3.Jak ktos farbuje wlosy na jasny blond to mu po czasie zoltkna od slonca
4.Slyszlam ze tipsy jak sie pojdzie do solarium to zolkna
Czyli mysle, ze tu chodzi o dzialanie swiatla, tak wiec byc moze te pokrowce maja specjalny material co nie przepuszcza promieniowania UV, ale wg mnie to wystarczy w ciemnosciach w szafie trzymac:))))
00
Niuta
(16 lat temu)
Ja jak kiedyś rozmawiałam z panią z salonu sukien, to pytałam czy jeśli kupię sukienkę dużo wczesniej to czy nie zżółknie, a pani mi odpowiedziała że sukienki takie nie żółkną bo przecież niektóre modele latami wiszą w salonach i nic im nie jest ;)
00
caesariatus
(16 lat temu)
Z jednej strony tak, suknie wiszą w salonie, na wystawach i wyglądają dobrze, ale obił mi się gdzieś tu na weselniku o oczy kiedyś post dziewczyny, której jednak suknia zżółkła i miała kłopot co z nią zrobić...
00
ZuzOlcia
(16 lat temu)
wydaje mi się że wtedy wystarczy ją odświeżyć w pralni chemicznej, ale może sie mylę... mam nadzieje że moja zachowa kolor ;)
00
justa84
(16 lat temu)
ooo!dziękuje;)
00
justa84
(16 lat temu)
Ilaria jak nazywa się Twoja suknia? :) (na pierwszym zdjęciu)
00
buninka
(16 lat temu)
Często w salonach w nocy mają włączone takie fioletowe światła, może one jakoś wybielajaco działają?
00
marta82
(16 lat temu)
buninka ja miałam serenadę;))))) obtarłam sobie boki, pod paszkami do krwi;))) w dniu wesela tego nie czułam dopiero jak zdjęłam suknię;))) ale warto było! jest bardzo lekka, robi niesamowite wrażenie.
00
monia812
(16 lat temu)
podobno falbany :)
00
Ilaria
(16 lat temu)
justa84 - moja suknia to model NC1271, wypatrzylam ja na ich stronie internetowej, zadzwonilam, okazalo sie ze jest.
Jestem bardzo zadowolona, bo gora bardzo dobrze trzyma moje piersi,ktore male nie sa:)))
00
aaguniaa84
(16 lat temu)
Przechowywaniem mojej sukni zajmuje się salon ślubny. Zobaczę ja dopiero na pierwszej przymiarce po 1 kwietnia.
00
caesariatus
(16 lat temu)
Moja suknia też na razie jest w salonie :)
00
lucy80
(16 lat temu)
up dla nowych sukienek :)
00
sylver
(16 lat temu)
ja mam już zakupioną suknie-farage malaga:) na zdjęciach nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak w rzeczywistości, super w niej się czuje! Odkupowałam ją od dziewczyny tu z Weselnika, dostałam wraz z pokrowcem z farage i tez mam zamiar przezd ślubem ją dac odświeżyć i wyprasować.
00
buninka
(16 lat temu)
Marta - jak to się stało że tak obtarłaś ciało??? Przeraziło mnie to! Ogólnie mnie obcierają wszystkie gorsety. Miałam do cywilnego suknię balową też z gorsetem i właśnie przy pachach miałam straszne odgnioty. Bolało bardzo na drugi dzień. Tak samo mam ze stanikami na fiszbinach. Mogę nosić tylko miękkie. A jest to problem bo wciąż rośnie mi biust. Nie mam jeszcze wpłacone na suknię, więc porozmawiam z babkami w salonie i zapytam się czy nikt sie na ten gorset nie skarżył. Chociaż wątpię czy one by się przyznały nawet gdyby ktoś się skarżył.
00
~Olenka
(16 lat temu)
moja to la sposa madeira,dla mnie idealna niestety nie potrafie wkleic fotki
00
katina85
(16 lat temu)
Pomogę wkleić zdjęcia. Mam nadzieje ze to właśnie ta.
00
goska1987
(16 lat temu)
to jest moja suknia tez z salonu etiene:)
00
goska1987
(16 lat temu)
a ta na poprawiny
00
goska1987
(16 lat temu)
chyba nie umien wklejac zdjec:(
00
Dori
(16 lat temu)
00
goska1987
(16 lat temu)
dziekuje dori jestes kochana!!!!!!!!!!!!!!!!! a mozesz jeszcze powiekszyc to zdjecie sukienki na poprawiny:):) z gory dziekuje
No ja się zakochałam jak założyłam............. Ale przyznam ze na początku myslałam o czymś zupełnie innym :-)
"Starsze " forumki wiedzą o czym mówię :p
00
nusia85
(16 lat temu)
pamiętam zdjęcia z Twojej przymiarki :) ale ta sukienka jest duuużo piękniejsza:)
00
MamaMarty
(16 lat temu)
I chyba jakaś taka "dojrzalsza"
A w moim wieku................ :D
00
laferme
(16 lat temu)
o matko jaka piękna ta ostatnia!!!!!
00
ag_86
(16 lat temu)
musze przyznac ze piekne te wasze suknie...:))
ja cały czas sie zastanawiam i chyba bede musiała wyruszyc w koncu na pierwsze przymiarki bo czas goni... poki co to mój typ alvina valenta9557...
00
sylver
(16 lat temu)
ooglądnai suknie na fotkach z salonu to inna bajka niz przymierzania... moja suknia już wisi w szafie i czeka (farage malaga). Na fotkach nie robi takiego wrażenia jak w rzeczywistości... ja się zakochałam:)
00
caesariatus
(16 lat temu)
zgadzam się z sylver, na swoją sukienkę, którą już zamówiłam, nie zwróciłabym w życiu uwagi przeglądając katalogi :) na zdjęciach wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości, kiedy ją zauważyłam podczas przymiarek, nie wiedziałam co to za suknia :)
00
MamaMarty
(16 lat temu)
ag 86 kupujesz nową czy używaną?
Widziałaś ją już dzieś w 3city ?
00
ag_86
(16 lat temu)
Własnie w trójmiescie jest raczej nie osiagalna i tu jest najwiekszy problem ale napewno wole nowa niz uzywana... jedno dobre ze spadła sporo na cenie bo to starszy model ale za to bardzo mi sie podoba... i tez ostatnio znalazłam ze gdzies koło łodzi otworzyli sklep który prowadzi własnie sprzedaz internetowa i mozna sie wybrac przymierzyc sukieneczki:) no i chyba sie któregos dnia tam wybiore, bo to ze mi sie podoba to nie wszystko bo jeszcze musze zobaczyc jak w niej wygladam...
A zebywiedziec jak bedziesz mniej wiecej wygladala nie musisz do Łodzi jechac:) Wydaje mi sie ze w kolekcji Demetrios lub Cosmobella jest podobna. Salon Lisa Ferrera na Władyslawa IV w Gdyni
00
ag_86
(16 lat temu)
Już przejżałam dokładnie te stronke:) ale do łodzi to pojade by sie przekonac jak w rzeczywistosci wyglada bo czesto na zdjeciach ładniej niz w rzeczywistosci a w razie czego to mam własnie jeszcze w zanadrzu faworytki z demetrios:) zobaczymy co i jak i oczywiscie dam znac... a wybiore sie moze wprzysszłym tygodniu.
00
MamaMarty
(16 lat temu)
Up :-)
00
anka332
(16 lat temu)
a ja mam juz suknie :) czekala na mnie u jednej z dziewczyn od czerwca 2007 :) moja wymarzona i nie trzeba robic poprawek :) hurrra a dziewczyna nie chciala sprzedawac bo urodzila dziecko i nie miala czasu :) jestem super szczesliwa :) moja wybranka to cosmobella 7163 :)
00
ag_86
(16 lat temu)
No i przymierzyłam moją alvine valente i w rzeczywistosci nie wzbudziła mojego zainteresowania wiec całe szczescie, że pojechałam za nią tak daleko bo inaczej gdybym zamowiła w ciemno mierzac podobne fasony to bym sie bardzo rozczarowała... Wyglada zupełnie inaczej niz na zdjeciu... podobny ma tylko krój. Teraz mnie czeka poszukiwanie i mierzenie tej jedynej:)
00
rybcia6
(16 lat temu)
A ja wybrałam La Sposa model Marilyn :) jade 30 listopada na przymiarke i kupić ja od razu :D jeśli ktos umie to prosze wklejcie jej fotke będe wdzięczna :)http://www.madonna.com.pl/_files/_suknie/lasposa/2008/marilyn_2.jpg
00
agulinkaaaa
(16 lat temu)
no widzisz rybcia to mamy już obie sukienki:)i ja i ty:)
00
rybcia6
(16 lat temu)
noooooooo ja bede miała za 2 tyg :) jeju jak sie ciesze mam nadzieje ze bedzie pasowała ...ale napewno będzie git :) a ty jaka masz???? kupujesz czy wypożyczasz??
00
nusia85
(16 lat temu)
ja też już mam - Pronovias Indię :) cudna, wymarzona ... :)
00
agulinkaaaa
(16 lat temu)
no ja kupiłam ale używaną ale najważniejsze że czuje że to tak.W sumie od dawna mi się podoba przymierzałam ją kiedyś ale nie miałam jeszcze porownania a teraz przeszłam się po salonach i nic mi się nie podobało zawsze porównywałam kiecki z tamtą aż wreszcie ją odkupiłam:)
00
anna25
(16 lat temu)
hejka!a to link do mojej przyszłej wymarzonej:)
http://www.eoferty.com.pl/id67987_biala_suknia_slubna.html
00
MamaMarty
(16 lat temu)
Sukienka rybcia6
00
MamaMarty
(16 lat temu)
Sukiena anna25
00
rybcia6
(16 lat temu)
MamaMarty DZIEKUJE!!!!!!!!!! wielka buzka :****************
to moja suknia :)
00
~syla851
(16 lat temu)
moja to demetrios 850 :) skromna i prosta
00
hawanna09
(16 lat temu)
A to mija faworytka :-)
Jak narazie szukam żeby kupić z drugiej ręki ale cięzko jest znaleźć.
00
steefler
(16 lat temu)
Moja faworytka to Colby - Maggie Sottero, ale w ciągu pół roku gust mi się zmieniał już z 5 razy, więc zobaczymy, czy do czerwca wytrzymam :)
00
steefler
(16 lat temu)
i fota - Colby - Maggie Sottero
00
~Olenka
(16 lat temu)
dokaldnie ta!!! tylko, ze moja jest w kolorze ecru i na zywca wyglada zdecydowanie lepiej przynajmniej wg mnie:)
00
~dorotii
(16 lat temu)
MASAKRA!!!!!!!!!!Przeszlam sie po salonach poprzymierzalam rozne suknie i doszlam do wniosku ze kroluja stare modele ale tez i niestety stare trendy,nie ma sukni ekskluzywnych tych z najwyzszej polki np valentino , lacroix itp nawet na zamowienie, generalnie satyna (poza paroma ladnymi , aczkolwiek oklepanymi modelami z hiszpanskiej koronki)a jesli chcesz z jedwabiu to patrza na ciebie jak na zjawisko,"mile"panie ktore zamiast doradzac ze sztucznym usmiechem i zachwytem wciskaja co sie da byle tylko sprzedac, no i ceny ktore niejednokrotnie sa wyzsze niz w innych krajaach.Z tego co sie zdazylam zorientowac to za cene przecietnej sukni z popularnych trojmiejskich salonow mozna na zachodzie kupic jedwabna suknie od najlepszego projektanta ktora jest tam poprostu dostepna (nie mowie o haute couture bo tam ceny zabijaja)
aha dotyczy to rowniez butow!!!
ja trojmiejskim salonom mowie zdecydowane NIE i szukam sukni gdzie indziej a Wam zycze obstawania przy swoim wymarzonym wizerunku ,silnej woli i zdecydowanego Nie gdy czujecie ze ktos cos wam wciska:-)
00
~Nat
(16 lat temu)
:) ja swoją wybrałam w Londynie.....
00
~dorotii
(16 lat temu)
ja juz jestem po pierwszych przymiarkach i mam zaklepane nastepne terminy na marzec bo tak mi pasuje ale mam juz cos na oku :-) ja londyn i manchester
00
Alice84
(16 lat temu)
JA ODKUPIŁAM OD JEDENEJ Z FORUMEK FARAGE GALAXY 4000 i jestem baaaardzo zadowolona :)
00
~Rumianek
(16 lat temu)
upupup bo watek warty podbicia, robi nam sie super kolekcja :))))
00
rybcia6
(16 lat temu)
dorotii --- juz wszystkie przeczytałysmy twoa opowiść z trzy razy ....bo kopiujesz ja ciagle i gdzies wklejasz...to juz jest nudne :\ wiemy że w Gdyni nie ma Valentino czy Verasce sukni :\ ale jest La sposa i Pronovias :P
00
~buninka
(16 lat temu)
Doroti - proponuję przejechać sie do Bern. Odkryłam tam wspaniałą markę Dial - projektant bułgarski, krawcowa (jedna) to Szwajcarka, a materiała mają przeważnie włoskie. Szyją różne ubrania np płaszcze (moher, angora), suknie wieczorowe (tylko jedwabne), kostiumy i suknie ślubne (przeważnie jedwab i koronka) Są to stroje haute couture (nigdy nie zapamietam pisowni) ale nie tak drogie i oklepane jak Valentino. Butik mieści się na starym mieście. Obsługa wspaniała (niemiecki, włoski, angielski)
00
steefler
(16 lat temu)
Byłam dziś na przymiarkach i wstępnie podobają mi się 2 suknie:
1. Z salonu Paris Jasmine 111
2. Z Farage taka hiszpańska, ale nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia :/ choć bardzo bym chciała:(
00
~anna25
(16 lat temu)
MamaMarty:dzięki za dodanie foto mojej wymarzonej:)
00
aaguniaa84
(16 lat temu)
Podbijam, bo warto ;)
00
carilka
(16 lat temu)
San Patrick Peralta
00
aaguniaa84
(16 lat temu)
Śliczna suknia ;)
00
marzenek
(16 lat temu)
a to moja suknia :D
szczerze mowiac, podobaly mi sie zupelnie inne suknie zanim nie weszlam do salonu ;)
po kilku przymiarkach ta zdecydowanie wygrala ;)
00
marzenek
(16 lat temu)
no i zapomnialam o linku :
http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=35.1839
00
konto usunięte
(16 lat temu)
To i ja swoją pokażę:)
Veronice z salonu Karina
00
Rumianek
(16 lat temu)
Sliczna Pchelka, a bedziesz miala taki kapelusz czy welon?
00
~aga007
(16 lat temu)
A ja właśnie wróciłam z salonu Madonna :) podpisałam juz umowę i wpłaciłam zaliczkę. Zdecydowałam sie się na La Sposa Sonar. Suknia i welon już załatwione. Ale sie cieszę :-D
00
konto usunięte
(16 lat temu)
Rumianku dziękuję , z welonem 100 razy lepiej, jakoś nie do twarzy mi w kapeluszach, chociaż on dodaje uroku tej sukni. ale welon bedzie z tej samej koronki:)
00
ania 23
(16 lat temu)
a moja już zamówiona to Farage prima :)
00
Monika1982
(16 lat temu)
ja jeszcze się do końca nie zdecydowałam, ale wybieram pomiędzy suknią Agnes nr 1908, a nr 1693
00
fela58
(16 lat temu)
bylam dzis na przymiarkach i znalazłam moja wymarzona sukienke, to Justin Aleksander 8343, tylko nie wiem jeszcze ile bedzie kosztowac, bo nie maja jeszcze cennika, bylam pierwsza ktora ja przymierzala i teraz musze czekac na cene i zamawiam:):) uff
00
~agnieszka23
(16 lat temu)
po licznych podrozach po salonach zdecydowalam sie na model deimos z kolekcji pronovias salon madonna. maiłam nadzieje ze moze jakas forumka miala ta suknie i bedzie chcial asprzedac ale niestety. zadzwonilam wiec do salonu aby umowic sie na przymiarke no i sie zalamalam. okazalo sie za wczoraj sprzedano ostatni model a po nowym roku juz jej nie bedzie. oczywiscie zaproponowano mi sprowadzenie sukienki po wczesniejszym wplaceniu zaliczki ale szczerze mowiec wolalabym najpierw zobaczyc z bliska przymierzy sprawdzić czy do mnie pasuje. wiec nie pozostaje mi nic innego jak poszukac innej sukienki. :((
00
kosmisia
(16 lat temu)
a moja sukienka to White One 181. Nie mogłam się jej oprzeć:-) A zdjęcia wstawić nie umiem, ale myślę, że wiecie która to:-)
00
asski
(16 lat temu)
Nareszcie ja też mogę się pochwalić...jutro jadę odebrać moją wymarzoną AWĘ - nie spodziewałam się, że podjęcie decyzji o zakupie sukni daje tyle radości...
Polecam Wam szukać cierpliwie Waszych wymarzonych sukien, bo się naprawdę opłaca...
Ja moją uznałam za najładniejszą jakiś rok temu - obejrzałam setki sukien, kilka przymierzyłam - ale jak ubrałam AWĘ...cóż...poprostu marzy mi się iść do ślubu jaknajprędzej...
A najważniejsze...GDYBY NIE WESELNIK BYM JEJ NIE MIAŁA....:)
00
~nagietek82
(16 lat temu)
do góry:)
00
nitusia25
(16 lat temu)
A ja mam FALLON firmy GALA z salonu beauty
00
~iwonka
(16 lat temu)
a otóż i moja suknia (przymiarka w salonie Etiene Gdańsk Osowa) zamówiona do odbioru w maju:)
00
hawanna09
(16 lat temu)
Ja juz swoją mam. Myślałam o innej ale okazało że w tej lepiej wyglądam ;-))
00
agus!a
(16 lat temu)
Do hawanna09: tez wybrałam tą sukienkę :D
00
3oko
(16 lat temu)
ja tez:)
00
mala_mi
(16 lat temu)
a to moja:
00
~natakrugi
(16 lat temu)
MOJA TO FARAGE GALAXY 4000 BIALA:)
00
sylwiaagnieszka
(16 lat temu)
La Sposa Malvasia:
00
sylwiaagnieszka
(16 lat temu)
upsssss miało być tylko raz ...
00
~papciunio
(16 lat temu)
Tres chic
00
~Rudolfinka
(16 lat temu)
moja:) umowa podpisana, klamka zapadła:) podobała mi się inna ale w tej wyglądałam lepiej:)
przepiekna, tez ja mierzylam i zdecydowalabym sie bez wahania, ale chcialam wypozyczyc, a jej nie mozna bylo. W koncu zdecydowalam sie na helice, z reszta baka ze sklepu i moja mama mowily, ze w helice mi lepiej. Ale ta byla zdecydowanie moja faworytka.
00
~MW
(16 lat temu)
przepiekna, tez ja mierzylam i zdecydowalabym sie bez wahania, ale chcialam wypozyczyc, a jej nie mozna bylo. W koncu zdecydowalam sie na helice, z reszta baka ze sklepu i moja mama mowily, ze w helice mi lepiej. Ale ta byla zdecydowanie moja faworytka.
00
julia84
(16 lat temu)
Witam,
Moja wymarzona sukienka to La Sposa Miradir ;];];]
jest boska ;PP
00
~Rudolfinka
(16 lat temu)
Miradir śliczna:]
00
~Rudolfinka
(16 lat temu)
no właśnie im więcej na nią patrzę tym coraz bardziej mi się podoba:) zdecydowanie moja suknia:D
00
papciunio
(16 lat temu)
a to moja :))
00
sunrise83
(16 lat temu)
Moja to Kristi Annais Bridal. Pierwsza, która mi się spodobała i jedyna, którą zmierzyłam. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia :D
00
~gosia
(16 lat temu)
moja to suknia Marys Annais Bridal. Ale nie wiem czy dobrze wybralam.
00
Patrycyja
(16 lat temu)
ja bylam tydzien temu ierzyc sukienki i wybralam... oda zawsze podobala mi sie kristi annais bridal i jak ja przymierzylam to stwierdzilam, ze to ta jedyna =) inaczej nie bedzie slubu =P
a podsumowujac to jak na razie duzo nas wybralo wlasnie kristi =)
00
~darunia0903
(15 lat temu)
Witam! Mnie podoba się suknia z kolekcji San Patrick - Berna. Niestety nigdzie nie mogę jej znaleźć bo została wycofana. Jeśli któraś z was ją ma i chce sprzedać to proszę o kontakt!
darunia0903@interia.pl