Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P
ZAPRASZAM :)
00
Re: Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)
konto usunięte
(15 lat temu)
kasiaz wklej fotkę swojej sukni :)))
00
kasiaz
(15 lat temu)
A ja mam Farage Layla,gorset mocno wycięty cały w kryształkach swarovskiego:)
00
Cinderella
(15 lat temu)
widziałam gdzieś baaaardzo podobną kieckę do tej z Demetrios ale kuuuuurcze chyba sobie nie przypomnę gdzie..;/ ale pewnie byłaby sporo tańsza a serio prawie identyczna:)
00
~Justyna
(15 lat temu)
Czekam aż nowa kolekcja Demetrios się pojawi w Polsce, zakochałam się...
00
madziakin
(15 lat temu)
nio nie jest polska:) nazwa jest francuska ale firma to w sumie nie jestem pewna. tu w londynie sa sklepy że niby maja tej firmy sukienki ale byłam już w dwóch i akurat tego modelu nie maja więc muszę szukać. a chciałabym sprawdzić pierw cenę czy sie bardziej tu opłaca kupic. bo w salonie w warszawie jest za 3700
00
Cinderella
(15 lat temu)
a nie, jednak nie polska, och ale gafa :D zmyliła mnie ta strona, sorki :D
00
Cinderella
(15 lat temu)
madziakin myślisz, że dostaniesz w Londynie Mon Cheri to chyba polska firma? a czy Wam też tak trochę ciężko się otwiera ta strona? (mi co jakiś czas znikają fotki i muszę odświeżać;/)
a tak w ogóle dziewczyny to wszystko kiecki ładne macie powybierane:)
00
kejtig
(15 lat temu)
bardzo ładna
00
natalnik
(15 lat temu)
na zdj tego nie widać, ale ona ma mnóstwo błyszczących kryształków. bolerko koronkowe, z rękawem 3/4, suknia cała bialutka
00
natalnik
(15 lat temu)
a to moja sukieneczka (mam nadzieję, że zdj się wklei )
00
~zuzia
(15 lat temu)
perfetangel to jest suknia z www.moncheripolska.pl z kolekcji 2009
00
~pre-bride
(15 lat temu)
takkkkkkk to ja:)wydaje mi sie ze ceny sa przyblizone do tych tutaj wiec zamiast kochana si emartwic tylko zadzwonic i zapytac albo zaangazowac mamusie:)pozdrawiam!!
00
madziakin
(15 lat temu)
hej to Ty Monika?? heh:) poznaję Twoja sukienkę:) ja szukam mojej mam nadzieję że tu w Londynie ją znaję ale fajnie by było jakbybgdzieś w trómieście była:)
00
~pre-bride
(15 lat temu)
madziu kin to ja twoja kolezanka ze szkoly:)poznajesz sukienke:)o ile wiem np suknie maggie sottero mozna znalesc w Elblagu otworzyli jakis nowy salon tam wszystkie oficjelne sklepy gdzie sprzedaja tylko oryginalne suknie maggie znajdziecie na stronie http://www.maggiesottero.com/stores.aspx
00
perfectangel
(15 lat temu)
który salon jest w oliwie?
00
perfectangel
(15 lat temu)
wszystko co mi sie podoba oddalone o setki kilometrów ;|
00
madziakin
(15 lat temu)
zuzia a widziałas ją w oliwie??
00
madziakin
(15 lat temu)
to moja jest w salonie w Warszawie.. Ale ja mieszkam w Londynie i raczej tutaj będę kupować jeśli ja znajdę...
00
~pre-bride
(15 lat temu)
mieszkam w Londynie wiec tu kupialam..nie wiem jak ksztaltuja sie ceny w Pl ja za swoja dalam 1000F wiec ok 4600 ale warto calaaa lsni i wyglada lepeij na zywo niz na fotkach:D dostalam grtis bolerko z polrekawiem nie musze jej skracac ani przerabiac katalogowy wymiar :)i tak swietnie eksponuje wszystko naprawde polecam te firme:)super material i te krysztalki Swarovskiego robia wrazenie:)
00
perfectangel
(15 lat temu)
gdzie jest salon z ta piekna sukienka? tzn gdzie w oliwie? heh chcialabym ja przymierzyc :) ale tren ogromny...