Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P

ZAPRASZAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

kurcze, jak bym brala ta sukienke, to tylko w czarnym kolorze, nadaje charakteru:)

suknia beciak tylko, że w kolorze ecru :)

image

oooo zapomniałam o linku :P
http://www.faragebride.com/en/collection/series1/img09.jpg#img09.jpg

Ja już też wybrałam moja wymarzona farage ququ ale będzie cała ecru :) To była pierwsza suknia, którą przymierzałam. Później jeszcze objechałam wszystkie salony ślubne ale i tak wróciłam po ququ :) Zdjęcie niestety nie oddaje jej uroku.

przyszłażono mi się podoba twoja suknia , ale niestety nie ma szelki na szyi więc wybrałam inną.

Suknia przyszłejżony :)

image

A ja będę miała suknie z salonu Beauty model Constans:)

dziękuję :-)

piwonia ale zakręciłaś z tym salonem hehe... mi juz od początku coś nie pasowało :P

do ponania jade w piatek ;) przymiezac suknie w ktorej sie zakochalam od razu. Musze ja przymierzyc zeby potem nie zalować. Nie jade specjalnie, zabieram się z narzeczonym bo on jedzie do pracy ( na zawody z dziećmi). I autokarem więc żadne poświęcenie ;)

tak czytam i czytam co piszecie i już sie nie moge doczekać kiedy bede w Polsce (grudzień) i też bede mierzyć suknie. Jak do tej pory to byłam w Dublinie i szukałam sukni, jak mi kobieta pokazała suknie to zwątpiłam. Wogle nie przypominały sukni ślubnych masakra mówie Wam, i tak się skończyły moje poszukiwania po Irlandii. Mój Ł jest z Poznania i w Poznaniu też bede i jeśli nie znajde czegoś w Trójmieście też bede szukać w Poznaniu.

mi jak by się podobała suknia w Trójmieście to bym nie jechała taki kawał drogi do Poznania :)

a nie mogą Ci z madonny jej ściągnąć na przymiarkę?
Najwyżej poniesiesz koszty transportu?

venus a co to za piękna suknia, że aż do Poznania po nią chcesz jechac??:):)

nio tak tylko boję się że jak juz sie na nia zdecyduje na 100% to juz jej nie będzie. A wiem przeciez jak wyglada itd bo ja mierzylam. a mam jeszcze jedna na oku którą żeby przymierzyc musze wybrac się do poznania do madonny bo w gdyni jej nie ma... Mam nadzieję ze jeszcze chwilę tam powisi ... ;)

to jest takie zabezpieczenie salonu, myślę , że Marietta miała już kiedyś do czynienia z klientkami, które w ciemno kupowały "kota w worku" sugerując się tylko zdjeciami w katalogu, gdzie suknie często wyglądają lepiej niż na żywo , szczególnie na szczupłych modelkach, a gdy przychodzi suknia to nagle się nie podoba bo wyobrażały ją sobie inaczej.

venus ma to sens. Zamawiając suknie na swoje wymiary musisz widzieć suknie w salonie, żeby potem nie było problemu jak już przyjdzie suknia , że Ci się np nie podoba , albo inaczej ją sobie wyobrażałaś

nio wlasnie. nie ma sukienki w salonie to juz jej nie uszyjesz ;(

z tymi sukienkami w mariettcie to nie jest jak pisałam :), moja mama mnie właśnie przed chwilą uświadomiła. :) dopóki jest w salonie sukienka pokazowa obojętnie z jakiego modelu to może i sobie i ze 20 lasek uszyć tą sukienkę , w momencie gdy zostają wykupione sukienki z wieszaków te które teraz są -800 zł, to już nie ma możliwości szycia na swoje wymiary, dletego ta moja pokazowa nadal jest w salonie do kupienia za -800zł, :)

mi powiedziały że rabat jest na suknie pokazowe. nie mowiły ze tylko dziś ale wiadomo że dziś suknia jest a jutro moze juz jej nie byc więć jak się juz jakaś podoba to na co czekać? tez bym kupiła ale niestety moja suknia pokazowa była za mala no i chciałabym tam kilka drobiazgow przerowbic więc i tak musiałabym szyć. Aha i jeszcze jeżeli chcemy uszyc u nich suknie to nie mozna zamowic z katalogu. Suknia którą chcemy zamowic musi byc na sklepie. Troche bez sensu ;(

już wchodzę

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?