Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P

ZAPRASZAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

piwonia spr @

natalnik mi babki z salonu powiedziały , że nawet jak szyje to kiecka z wieszaka i tak znika z salonu- w cale mi na tym nie zależy, a w sumie dlaczego by nie miały nie sprzedać tej kiecki z wieszaka za 800 zł, każdy chce przecież zarobić :) a takie gadanie , że tylko dziś jest promocja - 800 zł to takie ich chwyty marketingowe,żebyś się od razu zdecydowała :)

piwonia, tak jak mówi venus, rabatu nie ma na szycie. mnie te kobietki i tak zdenerwowały, bo byłam w jedną sobotę i mówią do mnie, że ta promocja na 800zł jest tylko dziś i że muszę się dziś zdecydować bo potem nie będzie tak tanio. mama i siostra też mnie przekonały to ją kupiłam, ale odebrałam ją dopiero za tydzień, bo mierzyłam inną (ecru i zresztą innej dziewczyny). przychodzę za tydzien, a ta "promocja 800zl" nadal jest! (mogłam zresztą to przewidziec, ze to chwyt marketingowy). ale nie żałuję, sukienkę mam sliczną, a gdybym nie zdecydowała się na jej zakup zaraz tego samego dnia, to bym nie mogła jej za tydzień przymierzyć, bo już by nie było tej sukienki. faktem jest, ze dziewczyna zapłaciła za nią zadatek, i ze ja nie powinnam jej przymierzać w ogóle, ale one przyniosły mi ją z zaplecza, żebym mogła sobie przymierzyć, bo po iluś tam mierzonych sukniach, które mi się nie podobały, jedna z Pań wpadła na pomysl, że przecież w "catalinie" to ja będę ładnie wyglądać - no i nie myliła się, to była ta jedyna.

wiesz, jak Ty sobie szyjesz sukienkę, to ta,co jest na wieszaku może chyba zostać w salonie, przecież jest "niczyja" i można ją przymiarzać. nikt nie ma przecież wyłączności na dany model.

najlepiej tam zadzwon :)

a poza tym, czytalas na ile wycenil facet te obraczki?

natalnik ja jestem dużą dziewczynką więc nie mieszczę się w 38 z salonu, dla mnie będą szyć nową suknie za 2660zł. na szycie nie ma rabatu ?? gdybym tą sukienkę 38 kupiła to wtedy bym dostała - 800 zł ?? natalnik Panie z salonu powiedziały mi , że jak ja kupię swoja suknie to ona już znika z salonu i nie możliwości , żeby inna laska ją kupiła, a to nie prawdą moja koleżanka wczoraj była w Mariettcie i moja pokazowa kiecka 38 nadal dam wisi :] więc jak to jest ??

bylam w sobote w mariecie i panie mowiły mi to samo. za wszystkie egzemplarze w salonie minus 800 zł , jeżeli chcę uszyc to po normalnej cenie.

Piwonia, a Ty sobie szyjesz u nich, tak? ja już sukienkę mam w domu, bo kupiłam kiecę, która była w salonie. za to że nie trzeba było jej szyć dostałam 800zł rabatu. taż tak Ci zaproponowały? bo jesli tak to znaczy ze mnie oszukały. mam nadzieję, że nie zawiodę się na paniach z marietty

znalazłam ;)
Elbląg , 82-300
Salon Mody Ślubnej Victoria
ul.Hetmańska 5/26
Phone: 055 236 82 24

na pewno w madonnie w Gdyni i w agnes ( po kilka modeli) w Elblagu tez jest sklep ale nie pamiętam nazwy - mozna go odnaleśc ze strony maggie sottero

Dziewczyny, gdzie w trójmieście znajdę suknie MAGGIE SOTTERO?

gotową suknie dostanę na ok 2 tygodnie przed ślubem

natalnik dogadałam sie z salonie , żeby pierwsza przymiarka była jak najpóźniej czyli w kwietniu - a ślub mam w 5 czerwca.

Piwonia odpisałam Ci tam wyżej. a powiedz, na ile przed ślubem masz ostatnie przymiarki, dopasowywania sukni?

Piwonia, jakoś chyba ominełam wcześniej Twoje pytanie, bo dopiero dziś je zobaczyłam. Sukieneczkę kupiłam za 2390zl, w cenie zrobią poprawki i mi ją dopasują, bo tu jeszcze źle leży, ale to dopiero w maju.
no własnie dziewczyny, nie uważacie, że dopasowywanie sukienki przez salon w maju (slub mam w lipcu) to trochę zbyt szybko? boję się że schudnę czy jeszcze coś gorszego-przytyję. a i tak wynegocjowałam ten maj, bo kobietka chiała mnie umówic na ostatnie przymiarki w marcu!

Suknia fajna... ale do mojej figury hmmm wyglądałabym jak syrena :P

Gracja-dzięki:) cóż za komplement:)

cinirella moim zdaniem to ty masz gust dziewczyno

mozna dostac oczoplasow tyle pieknych sukienek:):)

dziekuję, suknia z kolekcji Demetrios 2009 model 1383,

na pewno znajdziesz suknie dla siebie, suknie która będzie tą jedyną:)

jaka sliczna, akamara co to za model?

ja 19 grudnia ide do pierwszego salonu przymierzac;)

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?