Panorama Development

Deweloperzy

Gdynia, Lipowa 19

fatalna jakość i niemożliwość wyciągnięcia konsekwencji związanych z odpowiedzialnością gwarancyjną (1) od samego początku z Panoramą mieliśmy i mamy przeboje jako wspólnota z... zniesmaczony mieszkaniec Lipowa Złapać klienta i zapomnieć! (1) Bardzo niesolidna firma, fatalne wykończenie i trudności z wyegzekwowaniem... Tomasz Najgorsza inwestycja w życiu (2) Mieszkanie w Zielonym Zakątku ,jest naszą drugą inwestycją u tego... Kama
Fajnie ale do momentu wpłaty (2) Panorama koja żyła mi się dobrze tym bardziej do wpłaty . Niestety potem czar... k krzysztof ziskowski - opinia (2) przyznaje dzial techniczny reprezentuje bardzo niski poziom kupilem... krzysztof ziskowski Panorama Gdyni III (1) Właśnie odebraliśmy mieszkanie w Panoramie Gdyni III na Buraczanej 8.... zadowolona Firma przyjazna klientowi (1) Duża elastyczność, nastawienie na zadowolenie klienta i bezproblemowość:-) to... yapona Kupiłem wierząc że to rzetelna firma (1) Kupiłem mieszkanie na Buraczanej w Gdyni rok temu, wierząc że to rzetelna... Niezadowolony klient Panorama Gdyni II (2) Kupiłam mieszkanie na Buraczanej 4, jakiś czas już mieszkam i jestem bardzo... Maria Panorama Gdyni II (1) Sprawy do czasu kupienia mieszkania i obioru przedstawiają się nieźle (oprócz... Aleksandra Panorama Gdyni III (1) Kupiłam mieszkanie w Panoramie Gdyni III. Z widokiem na morze. Budynek rośnie... Magda Gdynia Buraczana 4 (1) Mieszkanko w fajnej lokalizacji i w przystępnej cenie. Niestety jakość... Kacper wymarzone mieszkanko (2) A ja właśnie niedawno podpisałam umowę na MOJE mieszkanko na „Solnej... KG pełen profesjonalizm (1) Polecam tego dewelopera, jako jedyni nie robili problemów z nietypowa... m liczy się wykonanie (4) Owszem miła obsługa i zaangażowanie, ale do czasu jak wpłacisz pieniądze i... adamj mazzi - opinia (1) wyglad budynku sie troche rozni niz byl przedstawiony w wizualizacjach a poza... mazzi Ania - opinia (1) Dotyczy mieszkań na osiedlu "Solna II" No cóż, mieszkamy tutaj już prawie 2... Ania