Re: Panorama w TVN
~siostra kucharza
(14 lat temu)
oglądałam w tv. wszystko pięknie. ale:
- ci młodzi, niekulturalni ludzie muszą nabrać trochę pokory i ogłady- niekulturalne odzywki świadczą o poziomie kadry. Jak odzywają się do siebie bez szacunku to co dopiero prosić o szacunek dla klienta.
- przeraził mnie syf na zapleczu i tekst Pani narzeczonej, czy właściciela (nie pamiętam) po tym jak Pani G. zauważyła pieczywo w BRUDNYM zasyfionym koszu mówiąc,że to pełne zarazków: no nie pomyśleliśmy... ludzie- tu nie trzeba było się zastanawiać, każde 1,5 roczne dziecko wie, że jak jest brudne to się tego do buzi nie wkłada... takie nawyki trudno jest zastąpić dobrymi zwyczajami- jak mama w dzieciństwie ich nie nauczyła czystości to teraz idą na łatwiznę.
Żywienie ludzi to również odpowiedzialność. Za ich zdrowie. To co zobaczyłam zniechęciło mnie do wizyty. Jakoś nie mam zaufania. Nie widziałam w ich oczach zrozumienia dla wprowadzonych zmian. Ciekawe kiedy znów wrócą do swoich zwyczajów.
Oby wcale. Ja trzymam kciuki i jestem do nich życzliwie nastawiona, ale sama tam szybko nogi nie postawię.
2
2