Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

AGA - opinia (2) ogólna ocena fajna, tylko byłam nieprzyjemnie zaskoczona gdyż wybrałam się... AGA Tomasz - opinia (2) Sale dramatycznie zaniedbane PRL/ wczesne lata '90 Tomasz Zenon - ocena (2) Rezerwacja zlozona meilowo a po przyjsciu jej brak,obsluga jakby za kare tam... Zenon
Anna - ocena (2) Kawa to dramat i niesmaczny żart ...klientowi powinni płacić za coś tak... Anna Zosia - opinia (1) Fajnie zorganizowana impreza okolicznościowa, jedzenie dobre, tylko że mała... Zosia Bardzo przyzwoicie. (1) Jedzenie całkiem smaczne, obsługa miła. Wielką zaletą jest piękna panorama... Paweł Wesele oraz impreza urodzinowa (1) Opinie pisze ze sporym opóźnieniem nie mniej jednak wszystko w jak najlepszym... Domiii Pieknie i pysznie (1) Obowiazkowy punkt zarowno widokowy, jak i gastronomiczny dla wszystich... Piotr ten widok!!! (1) Widok - rewelacje!!! Gdansk z takiej perspektywy wyglada naprawde pieknie,... Mariusz Takich widoków nie zobaczymy nigdzie (1) Tak jak w tytule takich widoków nie zobaczymy nigdzie. Wyjątkowo urokliwe... Kate polecam! (1) Uwielbiam za piękny widok na miasto, smaczną kuchnię i miłą obsługę :) podróżniczka Restauracja Panorama (1) Polecam! Często podróżujemy i stołujemy się w różnych miejscach, ale bardzo... Marlena Polecam (1) Polecam restaurację panorama, po kuchennych rewolucjach dużo się w niej... Sandra Opinia (1) Byłam ostatnio w tej restauracji, ze znajomymi jesteśmy zachwyceni. Jedzenie... Jola Swietne miejsce (1) Bardzo serdecznie polecam pyszne jedzenie bardzo piękne widoki do tego ceny... Mateusz Adryaniak Chrzciny (1) Przyjaciółka urządzała tu chrzciny. Wszystko na bardzo dobrym, wysokim... Ala Przyjecie weselne (1) Rewelacja. Znakomite jedzenie . Super obsluga. Z wszystkim mozna sie... Grzegorz i Renata Wysoka cena do jakości dań (1) Wybraliśmy się 8 osobową paczką na niedzielny obiad, ceny wygórowane jak na... Sylwia Rewelacja (1) Smaki wychodzące z kuchni są równie niepowtarzalne co widoki no i w... Tymoteusz Polecam (1) Bardzo smaczne jedzenie, polecam zwłaszcza rewelacyjne desery Emilia