Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Rewelacja :) (1) Ostatni raz byliśmy w Restauracji Panorama na kolacji Walentynkowej. Menu... Grey baaaardzo sympatycznie:) (1) wcześniej bywałam w Panoramie jedynie na herbacie lub piwku. dzisiaj... Sylwia nie, dziękuję (2) Po przeczytaniu tych wszystkich opinii pomyślałam sobie, że trzeba na własnej... Mag
Pychota ! (1) Moja ocena tej restauracji jest bardzo pozytywna :) karta jest przejrzysta,... Ewa Obiad - udany... (1) Krótko: obsługa bardzo miła, uśmiechnięta... menu mogłoby być bogatrze...... Mariola gratulujemy! polecamy (1) bardzo zyczliwa obsluga, z duza cierpliwoscia i tolerancja dla gosci.... MIedzyarodowa grupa Gosci ;) Przyzwoicie (1) Obsługa miła i szybka, obiad przyzwoity. Starają się . Vicky Pollard Sama wizyta Gesslerowej nie czyni lokalu lepszym (1) Trzeba jeszcze troche w to wlozyc - wymienic personel ze sztucznymi... Michal Komunia (1) W niedzielę zorganizowaliśmy komunię w Panoramie dziękujemy za pyszne... Michał chrzciny (1) ostatnio robiliśmy tam chrzciny i złego słowa powiedzieć nie mogę:) polecam Emila Mało... (1) Knajpa bez rewelacji. Jedzenie smaczne ale porcje nawet dla mojej drobnej... Wrzeszcznin randka (1) kameralnie, intymnie, przytulnie - wieczorna randka się udała :)... Michał lipa (1) żurek dobry,rybna dobra ale bez ryby(może tak ma być -ja wolę z kawałkami... Kasia Super :) (1) Bardzo przytulna restauracja,obsługa sympatyczna i nie nadgorliwa.Wystrój... Klarysa Mad - opinia (3) Wczoraj spotkanie w gronie ok 10 osób, przystawka, zupa w miarę, następnie... Mad Smacznie (2) Byłam ze znajomymi bardzo smacznie i ładne widoki POLECAM !!!! Ania wszystko OK (1) co tu dużo pisać, smacznie, tanio, miło i widok super ;) makaron smakował... lukus Natalia - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta w słynnej Panoramie. Widok cudowny, jedzenie... Natalia smacznie, miło (1) odwiedziliśmy ze znajomym restauracje późnym popołudniem w poszukiwaniu... kinga Polecam (1) Bardzo smaczne jedzenie i miła obsługa. Zdecydowanie polecam! Łukasz