Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Jestem zadowolona (1) Teraz po Kuchennych Rewolucjach i wizycie M. Gessler jest o wiele... Zaraz Restauracja Panorama (1) Restauracja po udanych Kuchennych Rewolucjach Pani Magdy Gessler działa... Angelika To chyba najlepsza restauracja w Gdańsku (1) Tak jak w temacie. Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Polecam wizyte... Wiola
najlepsza restauracja w Gdańsku (1) Najlepsza restauracja w Gdańsku! Czysta rewelacja ,jestem zachwycona tym... daria boroń Jest dobrze (1) Jedzenie bardzo dobre. Jestem zadowolona. Po Kuchennych rewolucjach zrobiło... Selena Dobre wrażenie (2) Restauracja 'Panorama' zrobiła na mnie i moim chłopaku dobre wrażenie.... marta Fajna restauracja (1) Bardzo dobra restauracja. Dania bardzo dobre ze świeżych produktów.... Jacek Fajne miejsce (1) Zachwycać może panorama rozciągająca się z okien - jest pięknie. Zamówione... Angela Warto wrócić (1) Witam serdecznie, miałam możliwość odwiedzić tą restauracje. Bardzo polecam.... Eugenia Częsty bywalec i odwiedzający restaurację (1) Restauracja ta jest jedną, z moich ulubionych. Lubię zabierać do niej na... Andrzej polecam (1) Najlepsza restauracja jaką znam!Pszepyszne jedzenie w korzystnej... justyna Super restauracja (1) Ze swoje strony powiem, ze obsługa bardzo miła i fachowa, szybkie podawanie... Rodzinka! Warto się wybrać, i spróbować (1) Byłam gościem na imprezie. Sprawnie zorganizowane przyjęcie. Świeże jedzenie.... Maja Chyba tam nie pójdę (1) Widok z okien - owszem, reszta na 3. Jan Smaczne i świeże ryby (1) Będąc w Gdańsku, jako fanka "Kuchennych Rewolucji" musiałam się wybrać, z... LejdiEve Po Kuchennych Rewolucjach (1) Miałam okazję być przed Rewolucjami i po. Duża zmiana, smaczne jedzenie.... Ewi Panorama fajne miejsce (1) Jak tylko jestem na urlopie jestem gościem razem z rodziną. Lubimy odwiedzać... Marek Restauracja Panorama w Gdańsku (1) Przepiękne miejsce z cudnym widokiem. Świeże produkty, bardzo dobra karta... MagdaK Jedzenie na 5+ (1) Po przeczytaniu wszystkich opinii jakie udało mi się tu odszukać byłam pełna... Emilia Zawiodłam się (1) Zawiodłam się po organizacji uroczystości rodzinnej. Pomimo smacznego... zawiedziona