Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Restauracja Panorama (1) Ostatnio miałam przyjemność znaleźć się po raz pierwszy w Restauracji... Joanna Piwowarczyk Przepiękny widok! (1) Jestem zachwycona. Przepiękne widoki! Jedzenie super! Fajna atmosfera tej... Jola Super rewolucja :) (1) Po przyjeździe do znajomej, która mieszka w Gdańsku chciałam odwiedzić te... Ilona889
Warto tam zajrzeć (1) Jako że ciekawska ze mnie osoba, będąc w Gdańsku usłyszałam plotki, że w... Karolek28 Opinia (1) Polecam tą restaurację w 100%. Świetne menu, przystępne ceny, miła i fachowa... Jolanta Gorąco Polecam (1) Bardzo lubię to miejsce. Odbyła się tam nasza impreza po ślubie cywilnym.... Krzychu82 wizyta (1) W lokalu byłem już kilka razy, ale teraz jestem bardzo pozytywnie zaskoczony... adrian Obiad we dwoje (1) Gorąco polecam! Obiad zamówiony wcześniej mailowo i wszystko należycie i na... Monika Chrzciny w Panoramie (1) Wyprawialismy w Panoramie chrzciny syna. Uroczystość przygotowana... Małgorzata Kaczka pierwsza klasa (1) Polecam! Jest smacznie i nawet niedrogo jak na ten standard restauracji, inne... Janek Polecam! (1) Przepiekna restauracja w bardzo urokliwym miejscu!Bylismy tu z mezem na... Monika pysznie (1) Najlepsza restauracja w Gdańsku i to z całą stanowczoscia Jozef przede wszystkim wystrój (2) restauracja w moim odczuciu nie korzysta w pełni ze swojej lokalizacji, do... Piotr super panorama (1) Obsługa jest w sam raz – nie narzuca się ale z drugiej strony zawsze jest do... zylka5555 super ! (0) Restauracja bardzo się zmieniła w dobrą stronę, pamiętam ich sprzed programu... mikikkki Polecam (1) Jeszcze niedawno nie znałam tego miejsca - tylko o nim słyszałam. Kilka dni... anka widok z okien (0) Mają swój specyficzny klimat i mi on odpowiada, widok z okien jest super choć... wika54 rewelacja (0) Restauracja bardzo się zmieniła w dobrą stronę, pamiętam ich sprzed programu... mat5854 Nie polecam! (1) Ostatnio z mężem byliśmy tam na obiedzie. Zamówiliśmy różne zupy, jednak... zawiedziona restauracja Panorama jest super warto tam zajrzeć (1) Witam serdecznie. Z czystym sumieniem mogę przyznać, że Restauracja Panorama... marlenaciekot6