Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Nigdy więcej (1) Po wejściu do restauracji i oczekiwaniu na kelnera zostałyśmy poinformowane,... M Obiad we dwoje (1) W weekend razem z dziewczyną odwiedziliśmy restaurację Panorama.... Dżepetto zawsze przychodzę ze znajomymi, którzy odwiedzają mnie w gdańsku!!!Polecam (3) Bardzo miła obsługa, nie trzeba długo czekać, żeby podszedł kelner i... Peter
Widok. smaczne jedzenie i miła obsługa. Wszystko na 5. (1) W piątkowe popołudnie, wraz z małżonką i naszymi dziećmi , postanowiliśmy... Andy Świetne jedzenie i profesjonalna obsługa! (1) Zjedliśmy kolację dla dwojga. Świetna ryba - polecam łososia i sandacza.... SS Polecam (1) Organizowałam w restauracji przyjęcie z okazji chrztu dziecka i gorąco... Ela niestety pogorszyło się od czasu kuchennej rewolucji (2) Poszedłem na pewniaka, bo byłem tam już kiedyś po rewolucji i wszystko było... Olek Adekwatna nazwa (1) Z pewnością największym atutem lokalu widok z okna- panorama na Gdańsk. I to... am Pyszne jedzenie w przystępnej cenie. (1) Miałam okazję wyprawić przyjęcie komunijne na 23 osoby w Restauracji... Monika Jakość w odmalowanym PRLu (3) W Panoramie byłem 11.02.2015. Restauracja zasługuje na pochwałę za 3 rzeczy:... Paweł Obiad z okazji Chrztu Córki (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu i właścicieli Restauracji... Aneta i Sebastian pyszne jedzenie (1) Zdecydowanie polecam :) Wspaniałe jedzenie. Pyszne duże porcje. Rewelacyjnie... R. pyszne jedzenie (1) Zdecydowanie polecam :) Wspaniałe jedzenie. Pyszne duże porcje. Rewelacyjnie... R. Polecam serdecznie! (1) W Restauracji Panorama miło spędziliśmy czas podczas przyjęcia z okazji... M&P DLA MNIE BOMBA (1) Dziękujemy za udaną imprezę, idealne miejsce żeby zaprosić rodzinę z okazji... Artur nina - opinia (1) bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne, miejsce pełne uroku zwłaszcza... nina rewolucja tylko na fotografiach (1) Niestety organizowaliśmy tam chrzciny. Potrawy były podane niechlujnie i nie... Paweł smaczne jedzenie (1) Bardzo smaczne jedzenie, bajeczny widok, miła obsługa. Jedyne co mi... Aga Panorama full service (1) Bywam tam i jadam bardzo często i zawsze spotykam się z fantastyczną obsługą... Anna ja tam więcej nie pójdę :-/ (1) Byliśmy tydzień temu i mam mieszane uczucia :-/ Na wstępie miły,uśmiechnięty... vi