Pyszne jedzenie w przystępnej cenie.
Miałam okazję wyprawić przyjęcie komunijne na 23 osoby w Restauracji Panorama. Za bardzo przystępną cenę zaoferowano nam bardzo pyszne jedzenie. Roladki w otulinie bekonowej zdobyły serca wielu gości, ale i pozostałe dania nie odstawały smakiem. Ja osobiście rozpłynęłam się po zjedzeniu dorsza. Potrawy były gorące i ładnie podane. Jedzenia było, aż nadto. Wszyscy się najedli a jeszcze sporą część zapakowano nam do domu. Należą się podziękowania dla pracowników kuchni, którzy się spisali na medal.Za drobną opłatą mieliśmy do swojej dyspozycji salę kawiarnianą. Ładnie przystrojona, czysta i przestronna ze wspaniałym widokiem na piękny Gdańsk. Obsługa bardzo sprawna, dyskretna i miła. Talerzyki wymienione ekspresowo, nawet goście nie zauważali kiedy. Każda dodatkowa prośba spełniana natychmiastowo, bez najmniejszych uwag. Wszystko z uśmiechem na twarzy i z utrzymaniem należytych standardów. Podziękowania dla Pani i Pana, którzy się nami zajmowali. Pracowali Państwo na najwyższych obrotach, ale z uśmiechem na twarzy i pełną życzliwością. Myślę, że mogę spokojnie polecić innym klientom. Sami na pewno jeszcze się wybierzemy, tym razem na rodzinny obiad.