Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Polecam ! (1) Miałam okazję ostatnio odwiedzić Panoramę wraz z przyjaciółmi. Atmosfera,jak... Ewa Polecam ! (1) Najlepsze dania, jakie znalazłem w Gdańskich restauracjach ! Kucharzy macie... Michał Pierwsza klasa! (1) Ostatnio miałam przyjemność gościć w Panoramie. Jestem pod wrażeniem jakością... Agnieszka
Polecam ! (1) byłem jedzonko rewelacyjne , swieże bardzo ładnie podane polecam napewno... Michał Beznadzieja (1) Wczoraj odwiedzilem ta restauracje po raz pierwszy i na pewno ostatni. Razem... Konrad Polecam (1) W Panoramie podają chyba najsmaczniejszą pomidorową.No i widoki z... Ola polecam (2) Jedzenie bardzo mi smakowało, chętnie bym poznała tajniki kuchni. Polecam... Asia bida (1) recenzja w kilku zdaniach: - kelner z pewnością nie wygrałby konkursu na... Adam Nie polecam (4) Jedzenie - poprawne. Obsługa poprawna. Byliśmy z dziećmi /4 i 6 lat/, na... Katarzyna Spoko :D (1) Ogólnie byłem z dziewczyną w Panoramie i polecam każdemu wizytę w w.w.... Adi zadowolenie:))) (1) w prezencie urodzinowym zostałam zaproszona na kolacje do ww... em PORAŻKA (1) Najpierw widziałem ten lokal w Kuchennych Rewolucjach, pomyślałem że będzie... Kamil i Iwonka Jest ok, ale... (1) Jeżeli chodzi o jedzenie to jest ok, ale ceny są dosyć wygórowane..rozumiem... Oli asia - opinia (1) wystrój bardzo ładny ale co z tego jak tym sie nie najem ;) ceny ok. tylko za... asia Fatalna obsługa (8) Jedzenie dość przeciętne w równie przeciętnych cenach- potrawy zjadliwe, choć... Paulina klientka - opinia (2) Restauracja ok. polecam. Ale panowie z ochrony na parterze - przy... klientka Odpychające wejście (1) Do restauracji wybrałam się z koleżanką gdzie na wejściu zaskoczyła nas... Sylwia Polecam (4) Jeśli chodzi o obsługę to dwa minusy: długo czekaliśmy na podanie menu i do... Michał POLECAM (1) bardzo dobre jedzenie , przystępne ceny piękny widok Mieszko POLECAM! (1) serdecznie polecam restauracje panorame, oprucz widoku ktory sam w sobie daje... Lilla