Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Kelner !! (2) Odwiedziłam dzisiaj ze znajomymi Panorame! Muszę przyznać, że widok... Paulina Słaba obsluga! (1) Witam Dzisiaj postanowłem z synem odwiedzic Państwa restauracje,opowiadalem... restaurator kucharz Dzisiaj mieliśmy tam obiad rodzinny z okazji Chrztu Św. oraz 1 urodzi naszego Synka (1) Obsługa bardzo sympatyczna :) Jedzenie pyszne (mieliśmy zamówiony żurek +... AgusiaGda
jesli jeść to tylko fladra (1) moja pierwsza wizyta po modernizacji lokalu przez pania Magdę G.,... monikaqqc naprawde polecam pod kazdym wzgledem-no moze tylko popracujcie nad reklama :) (1) byliśmy pierwszy raz z moja połówka i znajomymi poszliśmy z nastawieniem ze... tadzik długie czekanie (1) W sobotę, w godzinach popołudniowych w restauracji nie było dużo klijentów,... paola Spodziewałem się "rewolucji" a było tylko dobrze. (1) Skuszony słynnym programem telewizyjnym postanowiłem wybrać się wraz z moją... LTZ polecam (1) polecam , szczególnie teraz po zmianach , jedzenie smaczne porcje... agata 50/50 (1) Znizki dla studentow?? Pierwsze slysze, a jestem studentka Ateneum juz od pol... G restauracja idealna ale panowie z ochrony na recepcjii.. (2) to żenada, bardzo niegrzeczni wręcz wulgarnii, z pretensją otwierają bramki,... anna i marcin smacznie ;) (1) często odwiedzam Panoramę ze znajomymi jak i z mężem. Lokal w centrum miasta,... gość Zmarnowany czas i pieniądze klienta, a przede wszystkim zmarnowana szansa Właścicieli (1) Przy okazji pobytu w Trójmieście w tzw. "długi weekend" postanowiliśmy... Turystka Znajdź swoją ulubioną restaurację (1) Czasem zdarza się, ze muszę zjeść obiad na mieście lub wyjść ze znajomymi na... gregor Program z udzialem Pani Magdy był ... REWELACYJNY! (2) W przyszlym tygodniu wybieramy się do WAS na "babskie spotkanko". Świetna... Inka Świetne miejsce:) (2) Byłyśmy z przyjaciółkami na obiedzie w tym wyjątkowym lokalu. Bardzo miło... Aga SUPER!!! (2) Jedzenie pyszne! Klimat fantastyczny! Obsługa przemiła!!! A Widok...bezcenny!!! Magdalena Polecam :) (1) Często stołuję się w Panoramie odkąd zaraz po programie "Kuchenne Rewolucje"... Ewelina Polecam! (1) Wybrałam się do Panoramy razem z koleżanką. Obsługiwała nas bardzo... Dorota I Tak i Nie (1) Bylem stalym klientem jeszcze przed programem w tvn. Uwielbiałem dania które... Tomasz dlaczego otwarte tylko do 20:00? (1) Nie byłem w tym miejscu, ale dziwi mnie fakt, ze jest otwarte tylko do godz.... Andrzej