Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Po obejrzeniu programu TVN (1) Dwa dni temu wybraliśmy się z narzeczonym do Panoramy, żeby sprawdzić, co... Karolina Restauracja (1) Na samym poczatku cos gorszego, pozniej przejde do chwalenia :) Nie uwazam... studentka ateneum Po oglądnięciu Kuchennnych Rewolucji (1) Co 3 miesiące bywm w Gdańsku ciągle przejeżdżałam i bardzo ciekawił mnie ten... Dorota
Wizyta po programie w TVN (1) Bylismy we dwoje, zacheceni programem w TVN. Majac nadzieje, ze milo spedzimy... Wojtek Panorama Gdansk (1) Poszedlem po programie w TVN. Niestety Pani Gesler odjechala. Pozostalo dobre... krypa1946 Panorama w TVN (2) Powiem szczerze, ze jak bede kiedys w gdansku to na pewno wpadne do Panoramu.... Atrax Bernadeta (1) Chciałem powiedzieć, że mają tam bardzo ładne Kelnerki (zwłaszcza brunetka),... Jacek Agata - opinia (2) Po Waszej rewolucji z Magda Gessler jestem pewna, ze Was odwiedze i sie nie... Agata Oby tak dalej! (1) Lokal godny polecenia! Edyta polecam ze względu na widoki (2) jedyna taka restauracja gdzie można spokojnie obserwowac piękny Gdańsk,... Ania reklama robi swoje :) (1) widzialam dzis w telewizji na TVN jak z nieciekawej knajpki zrobili cos... justa HMMM (2) ..POMIMO TEGO ZE ZAMAWIA SIE TELEFONICZNIE Z WYPRZEDZENIEM TO ZAWSZE DOSTAJE... JAAAA Gesslerowa z TVN'em (1) Gesslerowa z TVN'em była u nich z wizytą. Zrobili sobie mega zaje***tą... KERMIz 100% ZADOWOLENIA (1) Jestem stałą klientką Panoramy. Jedzonko bardzo dobre i w przystępnych... klientka REWELACJA!!! (1) W Restauracji "Panorama" miałam przyjemność zorganizować małe przyjęcie... Anna Gdyby nie widok to nie warto by tam zjażeć!!! (1) Jedyne co może przyciągać i być warte w tej ... restauracji to widok. Trudno... mieciu Nie rozczarowałem się (1) ...wizytując po raz pierwszy "Panoramę". Trafiłem na miłą obsługę i z góry... Amator dobrego jedzenia Jedzenie - tak, wystór - tak sobie (1) Jedzenie bardzo smaczne i w przystępnych cenach. Osobiście polecam Kotlet... Owieczka Przyjemna (1) Bardzo przyjemna restauracja. Duże porcje. Dużo dań. Dużo pieniędzy tam... -stara panna- Na jedzenie do Zieleniaka ;) (1) Sympatyczna restauracja. Według mnie to ten remont bardzo wiele poprawił ;)... Studencina