Panowie / Panie 40+ już lub wciąż wolni

Może jakieś spotkanie / spacer / plaża / ciacho. Bo nie mam pojęcia jak rozpoznać kogoś na ulicy kto szuka tak jak ja partnera. Wśród znajomych niestety takich osób nie ma, w fitness klubie też nie, na kursie też nie, na plaży też trudno wypatrzeć. Może jakieś podpowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Panowie / Panie 40+ już lub wciąż wolni

@ex
A "kosmitka" obraziła się po raz kolejny (choćby w poście wyżej) za sam fakt, że napisałem iż nie szukam kosmitek (między innymi)..... "

nie pochlebiaj sobie, od kilku miesięcy czytam Twoje wpisy i cieszę się że kosmitki nie są w kręgu twoich zainteresowań

a uwierz mi, są tacy co właśnie szukają kosmitki ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Anna
"Masz exa, prosił się o spotkanie."

Dziękuję swatko.

Ale sam sobie wybieram kobiety, które są mnie w stanie uwieść/oczarować swą inteligencją przede wszystkim.

Jeśli jest zapałka - znajdzie się i płomień bez potrzeby walenia kamieniem o kamień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Daria.

"Rynek wolnych i chętnych jakoś się dziwnie skurczył do jednego Ex'a. Oh może to nie ten wiek już.
Ale chociaż zabawa na forum przednia"

Rynek się nie skurczył (bo nie jestem "towarem") ;)

Me wybory są czysto egoistyczne...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Unibike....Choć jedna myśląca tu istota ;)

A "kosmitka" obraziła się po raz kolejny (choćby w poście wyżej) za sam fakt, że napisałem iż nie szukam kosmitek (między innymi).....
Bez komentarza.
Ja rozumiem, że wiele osób lubi błyszczeć bo w życiu prywatnym - nie wychodzi.
Ale - uważam - świat jest tak poukładany, że jedne osoby się lubią a inne nie bardzo.
Mam być nieszczery i np. napisać Crossowi, że trafił w sedno ?;)
"Tak drogi Crossie. Znasz się na zespole Downa zapewne....muszę Ci wierzyć na słowo...;)"
Co nie zmienia faktu, że dla mnie żarty z jakiejkolwiek choroby są absolutnie "gówniarskie" i świadczą o poziomie człowieka nie mającego zbyt wiele mądrego do powiedzenia.
Ale też nie bronię mu własnego, specyficznego poczucia humoru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kosmi, to moje-Twoje było do Arta. ;)))

@UT
jakoś czytając wypociny ex`a nie mam ochoty na ha ha ;(

Rzeknę jak kosmitka ha ha ha ;))))

Kiedyś w wojsku wszyscy mieli taki zespół.;)

Cross...., ja spytałam Ex'a całkiem na serio. Przyjaciółki syn z Aspergerem mówi w podobny sposób, ale klnie bardziej, bo nikt go nie zablokuje ;). Może dlatego rozumiem o czym on pisze. I wiem, że nie chce nikogo celowo obrazić, po prostu mówi co myśli, bez względu na to jak kto odbierze jego słowa.

Raczej zespół Downa. :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ex, a Ty nie masz Zespołu Aspergera czasem?

Rynek wolnych i chętnych jakoś się dziwnie skurczył do jednego Ex'a. Oh może to nie ten wiek już.
Ale chociaż zabawa na forum przednia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Anna

Niestety(?) - na szczęście, że mnie nie lubisz.
Bo to udręka dla drugiego człowieka, który musi się męczyć z taką, która się przyczepiła.

Dlatego cieszę się niezmiernie, że mylisz mnie notorycznie.
Nie oczekuję przeprosin.
Żal mi Twego stanu.

Co do "uśmieszków".... wszystkie były szczere...

ale widocznie w życiu kochasz jedynie smutek...

;)

Polecam Ci znalezienie dobrego psychologa.
Fachowca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drogie Panie. Czy też (nawet) Panowie...
Każdy odpowiada za siebie....

Ja także nie szukam "dziewczynki".

Jednakże okazuje się, że stadko osób zaciekawionych tym fenomenem (;)) przez pryzmat własnych odczuć , czy też własnej życiowej perspektywy (jakakolwiek ona jest ) stara się tu udowodnić swą wyższość. Tudzież wszechogarniającą "mądrość".

Nie raz zwracałem uwagę, że na chamskie teksty potrafię odpowiedzieć tym samym. A , że boli i nie daje nadal do myślenia - to nie mój problem.

Przepraszałem (bo mam jednakże w sobie jeszcze jakieś pokłady empatii dla ułomnej istoty jaką jest człowiek) gdy kogokolwiek uraziłem.

NIE szukam "letniej". Nie szukam innych kosmitek.

Jeśli owe się obrażają za sam fakt, że nie adoruję osób, które mi nie odpowiadają - to nie moja wina.

Nikt nie jest doskonały.
Ja także.
A jeśli ktokolwiek próbuje udowodnić mi moją - niech sam najpierw popatrzy na siebie. Bo to co dla jednych jest "niefajne" , dla innych okazuje się fantastyczne.

Ale szanuję zarówno siebie jak i "interlokutorów".
Ale jedynie tych ,którzy oprócz potoku bezpłciowych znaków potrafią wydobyć z siebie jakąś sensowną treść.

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do życia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ Anno
Miej litość i nie przypominaj jej tej propozycji ;)

@ Dario- nie wiem jak długo bywasz na Forum więc chciałam tylko, wspomnieć fakt, że ~ex (ja g da nie chce przejść przez zaporę Admina ;p) jest najczęściej blokowanym userem na tym forum, gdyż jego wypowiedzi zawierają nieodpowiednie i niejednokrotnie obelżywe treści- niezgodne z regulaminem forum. Radzę wziąć Ci to pod uwagę planując ewentualne spotkanie z osobą tak niezrównoważoną psychicznie i emocjonalnie...
A ponieważ tego użytkownika już dawno dodałam do listy ignorowanych i nie widzę teraz jego wypowiedzi może tu sobie na mnie psy wieszać ile wlezie co jak mniemam niechybnie uczyni.
Cross wspominał o pośmianiu się. Wolę pośmiać się z wypowiedzi Wdr`a -on to robi zazwyczaj inteligentnie i błyskotliwie a nie chamsko i prostacko aczkolwiek wiem co Cross chciał przez to dać do zrozumienia.

Masz exa, prosił się o spotkanie.

Długo mnie tu nie było i co się porobiło.
W sumie młodo wyglądam to może być przedział wiekowy 35-49 - może być "na oko", ale proszę aby się młodzież tutaj nie wymądrzała. Faceta mi trzeba - tzn kogoś na dłużej, przyjaciela, partnera.

A co do tego ma komuna, nie odpowiadaj mi, leniwy jesteś oraz nie wstawiaj tych usmieszków ok.
Niestety ja cię nie lubię a jak kogoś nie lubię to się nie uśmiecham durnowato do niego. Chcę wyjaśnić jestem jedną żywą osobą a ciebie jest 2 w jednym ciele koskos.

" Do twoich wyborów nigdy nie startowalam."
Lecz teraz to robisz ;)
Masz rozdwojenie jaźni czy jest Ciebie kilka ? ;)
Komuna skończyła się wieki temu ;)

Zajmij się sobą lub "wami" ;)

Wyjdzie Ci to na zdrowie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Och żeś leń to wiemy, ponad 41 lat nic nie zrobiłeś. Do twoich wyborów nigdy nie startowalam.

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...