Re: Panowie / Panie 40+ już lub wciąż wolni
@Daria
"Ex ma już swoje wielbicielki.."
;)
Żebyś widziała jak się pieklą gdy jedna o drugiej się dowie ;) A potem jeszcze zza światów nagle kolejna co się baaaardzo nudzi (i chyba czegoś żałuje?) wtrąci swoje trzy grosze, a poważnie rozmawiać nie potrafi za grosz.. ;) Żyć nie umierać ;)
Ot, taki męski raj ;)
Jak oni sobie tam radzą w tych haremach ? ;)
A tak poważnie - nie ma to jak legendy miejskie. Zawsze jest się czym zająć w przerwie między lekturą "treściwych" pism kolorowych ;)
Chwilami ręce mi opadają gdy kontaktują się ze mną osoby same niewiedzące czego chcą... Prawda szukałem kogoś normalnego. Człowieka i kobiety w jednym. Zdolnej do normalnej relacji, bez nastawiania się na cokolwiek. Osoby, która ma coś do powiedzenia o sobie. O swoich wartościach i równocześnie potrafiącej owymi podzielić się ze mną, tym swoim swoim światem z wzajemnością.
Cholernie trudno o kogoś takiego.
No ale w sumie kto powiedział, że będzie łatwo ? ;)
Dlatego ja nie słucham plotek a rozmawiam, tudzież robię inne rzeczy z tą osobą realnie. Ileż to razy pytano mnie czy też mam takie wrażenie, ze szukanie kogoś poprzez internet to jednak zły pomysł.
Odpowiadam, że zależy kto czego szuka i na ile ma determinacji (nie mylić z desperacją). Ale recepty nie mam. Ani jednoznacznej odpowiedzi.
I, proszę - wątek koskosa - a mnie się czepiają i potem muszę się tłumaczyć. Normalnie koniec świata ;)
0
1