Panowie / Panie 40+ już lub wciąż wolni

Może jakieś spotkanie / spacer / plaża / ciacho. Bo nie mam pojęcia jak rozpoznać kogoś na ulicy kto szuka tak jak ja partnera. Wśród znajomych niestety takich osób nie ma, w fitness klubie też nie, na kursie też nie, na plaży też trudno wypatrzeć. Może jakieś podpowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Panowie / Panie 40+ już lub wciąż wolni

Czytać chce się zawsze ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I czytać;)

Aż chce się pisać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale przyjemnie się w tym wątku zrobiło ;)

@UT
Tobie jestem szczególnie wdzięczny, że nie oceniasz nikogo pochopnie. Sam tę cechę staram się pielęgnować acz nikt nie jest doskonały.

:) Wyciągnęłam do Ciebie rękę a Ty mi ją podałeś. Ot co ;)
Dziewczyny są chyba bardziej przyjazne. Tak ogólnie. A na tym forum są naprawdę fajne kobitki :))))

No widzisz kochany ;) a ja odczytywałam jako atak za atakiem prawie na każdego jednak wierzę w mocne postanowienie poprawy :)

@Ilona
Droga Ilono kochana;) Bez podtekstów - najlepiej rozmawia mi się na żywo ostatecznie przez telefon, bo gdy emocje biorą górę, następuje tasowanie niektórych wpisów to czasem trudno ogarnąć kontekst.
Wiadomo, ze nawet "na żywo" gdy wszyscy mówią naraz robi się chaos, dlatego ja upierdliwie (wiem!) zawsze starałem się dbać o precyzyjne dobieranie słów oraz znaków interpunkcyjnych, włączając w to "smajleje" ;) A i jestem wdzięczny gdy ktoś mnie w tym skorygował, że przesadzam i - naprawdę byłem wdzięczny za zwrócenie uwagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"bo może nie jesteś w rzeczywistości taki zły ;)"

Wiecie...ja kiedyś pisałem, że nie lubię tzw. ciekawości dla niej samej. Choć to ludzkie. I naturalne.
I zobaczcie co nastąpiło gdy postanowiłem czasem opowiedzieć to i owo ze swego życia - to zostało to odebrane jako bełkot, bzdura, wyzwiska od czubków i zboczeńców. Mam trudny humor. Nie siedzimy obok siebie i niektórym z samych lier trudno wyczytać owe mrugnięcie okiem o szturchnięciu lekko w bok nie wspominając.Więc jeśli teraz napiszę, że np. słyszałem już tekst, że jestem taki kochany i taki miły, że aż chce się do mnie przytulać (choć wcale nie jestem misiowaty fizycznie) - to uwierzycie ?Dlatego unikałem mówienia o sobie a gdy jednak już z grzeczności komuś odpisałem co i jak to po jego tekstach czułem się jak megaloman.
Uff. Ale mnie dziś tchnęło...
Ok, wystarczy ;)
A jeśli chodzi o film to sobie nie przypominam sceny gdy wszyscy nadal się kłócą w trakcie jak i po podróży...ale wiem, że był film o klonach dość głośny i na końcu chyba para ich uciekła.;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

> podszywających się pode mnie.....

No właśnie, ciężko się zorientować kto jest kim gdy się człowiek nie loguje. Może pomyśl o tym, a i o ptakach łatwiej będzie nam gaworzyć ;)

Za niezalogowanie przepraszam, s****fon to diabelskie urządzenie ;)

Mężowie i żona grał tam Michael Keaton

...wysypuje się hałaśliwe towarzystwo samych klonów mnie i nadal tak jak i wewnątrz pojazdu trwa zażarty spór o to który z nas jest prawdziwy....

Z jakimś filmem mi się to kojarzy, ale tytułu nie pamiętam ;)

"Klan ex'ów? ;)"
Raczej klon ;)
Już sobie wyobrażam scenę gdy na miejsce zbiórki miałby podjechać autokar i wysypuje się hałaśliwe towarzystwo samych klonów mnie i nadal tak jak i wewnątrz pojazdu trwa zażarty spór o to który z nas jest prawdziwy....
A co do większej ilości piersi...zlitujcie się...no chyba, że z kurczaka to co innego bo ja zawsze nie na_żarty ;) Pamiętajcie -podobno - mam 2 haremy przepełnione już...;)
A tak serio to nie będzie mnie bo nie chcę psuć Wam atmosfery. A niesnaski naprawdę niepotrzebne. Choć wiem żeście fajni ludzie (to nie wazelina bo ja pustych komplementów nigdy nie prawię o czym mogliście się zapewne przekonać, ze szkodą dla mnie samego a i osób poszkodowanych, które poczuly się obrażone. Za co już przepraszałem gdzieś tam i chyba przy okazji nadmieniałem, że nie jestem w stanie brać odpowiedzialności za wyczyny podszywających się pode mnie). Znowu mega nawias. Sorry.
@UT
Tobie jestem szczególnie wdzięczny, że nie oceniasz nikogo pochopnie. Sam tę cechę staram się pielęgnować acz nikt nie jest doskonały.

Ex, myślę, że nie byłoby takiej potrzeby. ;D
W końcu na forum zrobiłeś niezłe poruszenie i rozbawiałeś towarzystwo ;)
Niektórzy nawet tęsknili, jak przepadałeś przed wypłatą ;))))

ex, jak przyjedziesz na ognicho to może więcej piersi będzie Cię bronić ;)
bo może nie jesteś w rzeczywistości taki zły ;)

Klan ex'ów? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to jeszcze proszę, powiedz ilu was, ex-ów jest, bo w jednego nie uwierzę ;)

Będziesz mnie bronić własną piersią ?;)
A jaką mamy przewagę ? ;) Ja mam ptaka i nie zawaham sie go użyć.
Żart oczywiście. Już muszę pisać kiedy żart kiedy nie bo niektórzy potem źle reagują. Lubię tę kochaną zgraję bo to jest fajne, ze ludzie się różnią a wiele z tu obecnych osób czasem łapie mój pokrętny humor. Za co jak zawsze dziękuję. A i tym wyrozumiałym również jak najbardziej :)

Ex, pewnie masz przerąbane, ale nie u wszystkich ;)

..."się czuję doskonale, pomimo wielkich ilości słodyczy, które pochłaniam"
Może właśnie dlatego.

Jest to bardzo prawdopodobne ;)

No więc sama widzisz ;)

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...