Papierek

Papierek

Mierni ludzie, mierne pomysły,
Mierne rozmowy, mierne potrzeby.
Miernota i ból. Radość i przyjemność.
Klątwa wszechświata. Miłość człowieka.
Po co nam kłamstwa!
Po co nam słowa!
Żyjmy chwilą, miłymi przeżyciami.
To one dają szczęście. Względne pojęcie.
Ptaszki na niebie. O, martwa mewa.
Rybki w akwarium. O, śnięta ryba.
Wszędzie jest ból i cierpienie!
Zmieńmy świat! Podnieś papierek!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez Tematu czyli Lepperiada

Wolność znaczy anarchia?

Korupcja przemoc walka o przetrwanie.
Odwieczne prawo, moje kochanie!
Nic tu nie zmienię. Prawa natury
Niezmienne są. Proszę o odrobinę kultury!
Włamania kradzieże rozrzutność.
Tylu biedaków tylu cierpiących ludzkość.
Patrzymy na to codziennie, a przeczą
Temu nawet proste przykazania!
Popatrzmy wokół. Taki piękny śwait.
Niszczymy go mimochodem. Niechcący tak.
Robimy wokół pióra rządom republikom.
Nikt nas nie widzi. Jesteśmy szarą mgłą.
Dostrzeżcie nas. Zauważcie innych.
Koniec ery egoizmu. Pomóżmy choćby biednym.
Otoczmy ich opieką. Niech czują sie potrzebni.
Akcja przeciw nietolerancji i magnacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe , hej panie Di-Dżej :]

no witam . coraz to więcej znajomych twarzy jak widze heh .
:]]

nic tylko miło .
pozdrówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

idzie ktoś na Brathanki

? no właśnie ..

idzie ktoś ?

pamietaj

Zbuduje sobie oboz
i kupie sobie gaz
zagazuje skinow
tylko jeden raz
I wyjde na ulice
jak skonczy mi sie gaz
Zbuduje szubienice
i krzykne hipisi raus

Odpowiedz dla DjBankowego

Teraz jest takie modne kodowanie wszystkich programow. Nie ma I i II ligi pilki noznej bo jest zakodowana. Nie ma hokeja bo jest zakodowany nie ma meczow polskiej reprezentacji w pilce noznej bo jest zakodowana. A ty Bankowy sobie uwazaj bo ciebie tez zakaduje.

Wyścigi...

Zaraz idę na wyścigi konne do Sopotu przegrać trochę forsy...Przyjdźcie też...też przegracie.

To juz jest koniec WAKACJI

Tylo tak sie smuce ze juz nidlugo do budy dobrze przynajmiej ze niedlugo jade na wycieczke :)))

Pora skonczyc z leniuchowaniem:)))))

Wakacje juz prawie minely i czas juz znowu do szkoly ......Najgorsze jest to ze mam maturke zdawac :)) Ktos wie jak bezbolesnie przez to przejsc?:))))

pozdrawiam wszystkich a szczegolnie
maturzystow

Mariola

...Wiele, wiele lat temu to bylo - poznalismy sie nad jeziorem, TY bylas z Gdanska, ja z Katowic.
Uwielbialem twoja "´fryzurke" i kochalem kolor Twoich oczu - rozdzielila nas moja glupota i chec posiadania...
wtedy nie mialem nic a mialem Ciebie,
teraz mam wszystko a Ciebie tylko chce.
Mariolko - Kocham Cie.

znaki szczegolne: Kokoszki, Drawsko, Koscierzyna, Warszawa, ABBA, Sylwester 1987 -
Katowice. Krzysztof.

Do DjBankowego

I co tak zamilkles ??? Ja caly czas pamietam o 10% ktore jestes mi krewny. Pamietaj o nakarmieniu kota, podlaniu kwiatkow, nakarmieniu rybek, wyrzuceniu smieci i ... gaszeniu telewizora przed snem

4.52 !! ???

buka !! - praca!!
pora o ktorej normalni ludzie spia, a ja sobie pracuje, dzisiaj to samo i jutro i w czwartek, itd. i tak sobie mijaja kolejne nocki !!
POZDROWIONKA WSZEM !!

Witam pana - panie BUKO

A podobno do komputera sie nie zblizasz, nauka w las odeszla?

www.rudykot.pl/~bankowy

troche reklamy nie zaszkodzi.
Panie Rafalski nich Pan się nie martwi o te 10 % to całe 10 PLN hihhihi żle trafiłeś koleś
Ja o wszystkim pamiętam więc się wywiązuję z danych obietnic tylko co ty masz z tego że mi przypominasz?:P
P.S.Pozdrawiam Bukę jeszcze dzis go nie pozrawiałem
P.S.1 poszukuję adresu książki telefonicznej wydawanej w Canadzie

GATORMOON

Szybko sobie o tym przypomniałeś Ona jest teraz moją żoną i matka moich 12 dzieci
DjB

STOP!!!

Pamiętajcie- musimy walczyć z rasizmem i nacionalizmem! Skinheadom i dresiarzom należy powiedzieć STOP!

nauka nauką

ale jednak warto wiedziec co sie na swiecie dzieje i czasem lukam na serwisy informacyjne.

ehhh .... z tymi dresiarzami i skinheadami to wolny czlowiek ma racje. ale coz.... .niektorym pan bog dal mozg , a innym nie ...

lilu^18 i jak ?

cos sie Tobie chyba zniknelo z listy .. .
a i emaila nie otrzymalem.

hehe , pozdrawiam

godz. 3.18

normalni ludzie juz dawno spia !!
na dworzu cieplo, zachmurzenie niewielkie, niedlugo nastanie kolejny LETNI dzien.

BINO

Moze Cie to pocieszy - poszlam spac o 04.15, wstalam do pracy o 05.45. Dzien faktycznie - zapowiada sie piekny. A druga juz kawa smakuje wysmienicie. :)
Pozdr!

To, co sie dzieje, przypomina zoo

To, co sie dzieje, przypomina zoo. Zwiedzajacy kupił bilet i spaceruje, zaglądając do wnętrza klatek, z których spoglądają na niego zwielokrotnione pary oczu. Pary oczu, dla których on też jest w klatce. Kraty na horyzoncie motywują punkt widzenia.

Ulica Długa. Klatka jest ciężka, niosę ją, mijam inne klatki. O, mozemy zderzyć się albo powymieniać się kluczami, przecież i tak żaden nie pasuje. Nie ma mowy o przechodzeniu z jednej klatki do drugiej. A jeśli juz całkowitym przypadkiem znajdę otwartą klatkę okazuje się, że to klatka piersiowa.

PISANIE WYPRACOWAŃ

Masz problemy z pisaniem wypracowań albo nie masz czasu ich pisać? Pomoc w drodze! Pomoc w pisaniu rozprawek, opisów i czegokolwiek, co wymyśli nauczyciel (szkoła średnia: język polski, historia) albo, jeżeli już nic się nie da zrobić, bezkolizyjne ich wytworzenie na dobrym poziomie... Ceny raczej umowne. Zadzwoń (0 503) 97 37 85 - (codziennie po 21.00) albo napisz wypr80344@go2.pl

BINO

Jest 19.30 - wychodze z biura (siedze tu od 06.30) - 13 godzin pracy. Zycie jest piekne! :) Milej nocy!

praca praca praca

ale jutro KWADRAT
POZDROWIONKA WSZEM !!

nic dobrego nie łam się

jestem pewien ze na koniec miesiaca humor sie poprawi skoro tak duzo pracujesz ;']]]
mimo wszystko mysle ze stan konta potrafi kazdemu upiekszyc chociaz troche zycie
ja tez pracuje - i studiuje , tzn wlasnie rzucam prace i nbede sie uczyl dziennie i wieczorowo wiec mysle ze wiem o co ci chodzi
pozdrawiam

JEST godz. 01.03 ZACHMURZENIE UMIARKOWANE, SLONE WSTAJE - NIE WIEM O KTOREJ PRZEPRASZAM 05.43. ZAPOWIADA SIE PIEKNY LETNI

GDZIENIEGDZIE PRZELOTNE OPADY DESZCZU, POGODA BEDZIE SKLANIALA KU WIPICIU JAKIEGO ZIMNEGO B E Z A L K O H O L O W E G O !!!! BEDZIE ROWNIEZ SKLANIALA DO POJSCIA JAK CO TYDZIEN NA IMPREZKE WTORKOWA DO KWADRATU !!!

JEST godz. 01.03 ZACHMURZENIE UMIARKOWANE, SLONE WSTAJE - NIE WIEM O KTOREJ PRZEPRASZAM 05.43. ZAPOWIADA SIE PIEKNY LETNI

GDZIENIEGDZIE PRZELOTNE OPADY DESZCZU, POGODA BEDZIE SKLANIALA KU WIPICIU JAKIEGOS ZIMNEGO B E Z A L K O H O L O W E G O !!!! BEDZIE ROWNIEZ SKLANIALA DO POJSCIA JAK CO TYDZIEN NA IMPREZKE WTORKOWA DO KWADRATU !!!

A WIEC ZA JAKAS GODZINE POWINNO POJAWIC SIE SLONCE !! EXTRA

04.32
wczesnie ??
pozno ??
sam nie wiem

BUKA

Hmmm... Gdyby stan konta byl adekwatny do czasu spedzanego w pracy - byloby w miare ok. Niestety.:(((
Ale humor mi sie i tak poprawil. Ozyla MOJA KAWIARENKA internetowa. I znowu mozna pogadac z tymi ktorych lubie. :)
A dzisiaj wychodze jak normalny czlowiek o 17.00 z biura. I tyle!
Pozdr!

Po zdjęciu czarnych okularów

Po zdjęciu czarnych okularów ten świat przerażający jest tym bardziej. Niczego o nas nie ma w konstytucji...
(Świetlicki)

Trojmiasto

Gdańsk jest strasznie brudny i brzydki, Gdynia jest ładnym miastem a Sopot najpiękniejszym miejscem w Polsce.
Tomek z Warszawy

to wracaj i

podziwiaj piekno stolicy

Tomku

Pojdz w uliczki Gdanska, przespaceruj sie parkiem, popatrz na ludzi. A jezeli nie zmienisz zdania - wracaj do Wawy. Buka ma racje.

co by tu

Pracy, IGgrzysk i chleba :)

Gdansk

GDAŃSK to najpiekniejsze miasto w Polsce (zaraz potem jest Wrocek)

mordka mi sie usmiechnela

z powodu takiego ze NIC_DOBREGO sie humor rowniez poprawil :] , mam nadzieje ze tak jak obiecalas o godzinie 17 wyjdziesz z pracy i zaczerpniesz jeszcze troszke z tych ostatkow letniego powietrza , a i z promykiem slonca w oku na sercu lzej czlowiekowi sie rowniez robi.

pozdrawiam

BUKA

Dzieki za troske! :) Za 10 min sie zmywam. Slonka raczej nie ma - ale ja sie ciesze, kocham deszcz i burze! I ide dzisiaj na piwo, najlepsze - Warka Strong. :)
Do jutra!
Pozdr

I nadeszla godzina "0"
Znikam!

Gdansk

jest najpiekniejszym miejscem na swiecie a zaraz po nim jest Gdansk

UPSSS

zapomnialem pozdrowic buke
Pozdrawiam Hej

Gdansk jest ladny, ale...

Ostatnio znow sie wybralem pozwiedzac Gdansk (Stare Miasto) i... jest ok, ale po kiego czorta te wielkie reklamy??? Po co??? Nie dosc, ze w gazecie szczerzy sie do czytajacego np. Kayah, to jeszcze musze ja ogladac w okolicach Starowki (ktora nota bene ma wspanialy klimat)? Ech... Stare Miasto powinno wygladac... na Stare Miasto, a nie festiwal reklamy...

sopot

Najpiękniejszym miastem na świecie jest sopot

okulary

do Miltedus:
a po zdjęciu czarnych, nie widzisz wszystkiego w różowych kolorach ;)?
miłej nocki

Hej !?!?!?!?! dajcie kopa Filipowi !!!!!!!!!!!!

Filip rusz się k......... masz problem z inf. ..........
napisz podanie bo cie wywalą,,,,,,nie można się do ciebie dodzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. Gdańsk jest cool szczególnie ul. Długa i Tkacka ( izba skarbowa !! )...........

Spirytus spotting

Dzisiaj bylem w szkoła,
załapałem doła...
wybiła moja godzina,
rok się zaczyna...
dyra jest zakręcona,
ostro podkręcona,

pisalem egzamin...................
co prawda zdałem
...to już za nami...
szczerze : oblałem .

jestem dobrej mysli...
może mi sie coś przyśni !
może coś dobrego,
ze szkołą nie zwiazanego...

wiem...wiem

uczyć się trzeba.....
czy za to pójdę do nieba >>?
zadaje sobie to pytanie...
i pukam sie w "banie"

pukam się ...bo jestem pijany..
czy jestem na...je....bany..
czy uszczęśliwiony >>>>>>>>????

8.00 = he he = praca !
zastanawiam się czy popłaca????
5 zł za godzinę ???
chyba walne sie pod pierzynę..
jednak nocuje w akademiku....
warunki spartańskie..
insektów bez liku...

jednak pozdrawiam wszystkich...
bo jeśli pisać nie przestane
to pieprzne w klawiaturę
i działać przestanę!!!!!!!!!!

p.s. Filip napisz podanie
bo cie lubić przestane !!!!!

sorki za błędy
wiem że droga nie tędy !
ale ... wiecie.. , zrozumcie !
jestem........i pływam ::::
ręce umywam !!!!!!!!!!!!

wiem,wiem : wielka ściema !!
kara : pół dniA BEZ JEDZENIA !

heh

HYDE PARK = CZAD PARK

BINO i jak tam zabek ?

mam nadzieje ze wizyta u dentysty wplynie pozytywnie na Twoje samopoczucie ( wczoraj jak sie zegnalismy to nie wygladales na najszczesliwszego ). a i mnie troche szyja boli bo wczorajszych akrobacjach w kwadratowej. ehhh ...
moze kiedys wszystko wroci do normy .. klimat sie popsul.

nic_dobrego ... "it can't rain all the time"

mówi coś Tobie ten cytat ?

jezeli chodzi o deszcz , to wiedz ze uwazam iz najpiekniejsza porą roku jest jesień. lekki deszczyk , kapuśniaczek , 12*C , pochmurnie , wiaterek laskoczacy szyje , i las ... a w nim spadajace liscie ..

Czeczen

Musze sprzedać samochód pomóżcie fajny jest

MSU

A może ktoś zdaje na MSU na Uniwerek...

Jesień

Zbliża się Jesień a więc wierszyk:

BĘC.... coś mi spadło na głowę
To kasztanek w jesienną pogodę
Uderzył tu i tam
Wiewiórką ślinka leci...
Mniam, mniam, mniam

Babunia z wnuczkiem siedzi na ganku
w jesienną suszę
A wnuczek:
Lecę już lecę letnie karty wyrwać muszę

Prawda że piękne...

Czekam na odpowiedź !!!

Buka

Cytat - hmmm... nie bardzo. :(
A wiatr powinien byc taki zeby urywalo glowe. Burza! Ciemnosc rozswietlana co jakis czas zygzakami. Sciana deszczu. Wczoraj nie bylo az tak cudownie. :(
A z deszczem kojarzy mi sie najcudownijszy koncert Fish'a na jakim bylam. Przemyski rynek. Cudowne urwanie chmury i Fish tanczacy i spiewajacy wszystkim "Deszczowa piosenke". Clishe...

DjBankowy

Ciekawe... czyzbysmy sie spotykali czasami w Rudym?

Nic_dobrego

Nie sadzę jeszce nigdy w zyciu tam nie byłem no może jeden ale byłem mocno pijany i nic nie pamiętam
Pozdrawiam Bukę
:)
p.s. kot mi uciekł z domu ma 7 miasięcy i zieloną obrożę mam nadzieję ze wroci
Jeśli tak to pocieszcie mnie prosze

3 Maja

Najpiękniejszą ulicą w Gdańsku jest ul. 3 Maja
"Izba Wytrzeźwień"
:P

hej hej panie Didzej :]

kot uciekl ? ehehe , no to zescie widze sobie pokupowali te kociska - macio ma rudego , martucha tez jakies kocisko przygarnela i widze ze rowniez Ty nie pozostales bez siersciuszka heh :]]
pozdrowka serdeczne i trzymaj sie :]

Do warszawki

Chryste , Ci z Warszawy dziwni jacyś są. To fakt .
Szczególnie Tomki.

Buka

Cudne - to co napisales. W tym jest sporo magii. Jakiegos uglaskania. Zaczelam tesknic za lasem!
Dzieki. :))))))))

...smutek

do dnia dzisiejsego tj. 31.08.2000 nie znalazl sie DjBankowego kotek. A moze ktos ma jakiegos kotka ??? Jezeli masz i chcialbys oddac go w dobre rece to DjBankowy czeka. Kontakt z DjBankowym pod adresem: bankowy@rudykot.pl

Miasto nad morzem. Morze nad miastem.

Miasto nad morzem. Morze nad miastem. Może. Prosze spojrzeć, z lewej barokowy ołtarz, z prawej, barokowy nieołtarz, witamy wycieczkę, proszę się nie bać, oni nie gryzą, należy cos poświęcić, i tak macie za dużo! Piękny autokar, prawda? Ale gdzie on jest? Stoi w centrum. City Forum. Citi forum. Siti. Empik - pełna kultura, spotkajmy sie przeed empikiem, fani Merlina Mansona, moze nowe rajtuzy, straznica. Straznica Miejska, niedajbożeskradlicirowercoterazzrobisz? Siądź przy telefonie. Do kogo ty dzwonisz? Na milicję dzwonię. Halo? Halo? Efekt halo - pierwsze pół sekundy decyduje o tym, czy na zawsze pozostaniesz dziewicą, więc postaraj sie teraz troche, zacznij wyglądac jak kręgiel. Kobiety z Gdańska mają dużo soli w oczach, przez to nie wyjezdzają na zachód. Kto by stąd wyjeżdżał? Takie miasto! Kto nie jest dresiarzem musi byc metalem. Kto nie jest nikim, musi isć do wojska. Widziałas komisję uzupełnień? Nie martw się, nie wezmą cię. Jestes kobietą. Ja? Ja juz byłem, miód i wino piłem. Więc umówimy się przed empikiem. Pełna kultura. Kultura japońska - sprowadzic ich do nas. Między wschodem a zachodem. Moją matką jest Rosja a ojcem republika federalna. tez jestesmy republiką. widzisz, wszystko wolno! Mogę cię zabić, w wiezieniu naucze się przynajmniej rosyjskiego i powyciskam na atlasie. Pan komisarz i jego pies. Plaza - znalazłas cos? Wyrzuć do morza, nie mam już miejsca w jamie ustnej. Zjadłas juz sniadanie? Co było? Jak będzie? Umówimy sie przed empikiem. Pod ziemią. Andergrand. Andersgrand. Jestesmy awangardowi. Jesteś punkiem, więc kochasz dziewczyny z małymi piersiami, bo to awangardowe. Patyczak, brudne dzieci sida. Coś tam. Zabije cię efekt Hallo, mówię ci. Nie jestes zbyt brązowa, no i te oczy.. Tyle soli. Pójdziemy na rower? Pojedziemy, nie mam forsy, piwo kupię następnym razem, sorry. Sorry. Rrrrrrrr. ktoś jedzie motorem, poprosze nerkę. Przedłużenie penisa to kij albo dwa kije, łatwo je uzyc, przyjdź na trening na forty, dostaniesz miecz, to tez działa. Miecz. Mieć. Więc umówimy sie przed empikiem. Woalkę bedę miał w dłoni. Nie dzwoń do mnie. Powiem hallo.

WYPOWIEDZ

...slowa nie powiem

koty wracajom!

Do DjBankowy - nie martw sie kotem - moja kotka jak miala 5 miesiecy to zniknela na tydzien - bardzo sie martwilam wtedy ale ona wrocila. Chuda, wyglodzona, ale wrocila...
Mysle ze twoj kotek tez wroci!
Pozdrawiam

ostatni

dzien w pracy , od piatku szkola dziennie , od pazdziernika cd. szkoly wieczorowej ( o ile sie uda 2 poprawki zaliczyc ) , a mi sie morda usmiecha - w sobote znowu mi pewnie podkreci ortodonta srubki w aparacie i nie bede mogl gryzc pare dni , jutro dentysta mi powierci dziure , a po ortodoncie na rower ( zamowilem nowe kolo na jutro ) hehe i posmigam nad jeziorko radunskie. zycie jest piekne. niewiele potrzeba czasem czlowiekowi zeby byc szczesliwym.

KULT RULEZ

KULT to najlepszy zespół polski jaki kiedykolwiek istaniał.

JAŚ

Jaś chciał zostać Czarną Stopą jak przyszedł do domu to tata musiał mu asfalt blachą z butów zdzierać.

Dziękuję !!!

KIBIC

A tak w ogóle to "Lechia" Pany i ponad wszystko !!!
Arka to syf !!!
Kto idzie w Sobotę na Kazamaty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bukens

zly bylem !! wiadomao z jakiego powodu zab. a teraz dzieki !!! zabek jak nowy !! znowu musze uwazac !! ale co tam !!
do szkoly??
jest impra jutro w rudym??

POZDROWIENIA

Pozdrowienia dla calego Gdanska !!!!!!!!

Dziennik starego DJ-a

dzien 4 a kota nie ma i chyba nie bedzie
tu jest placzi #$%^%%$$%^&*^%^$
Buka: :)))))

Hot news

Wlasnie jest godz. 22;52 a ja nie mam kablowki w domu chyba dzis mi odlaczyli ja sie zabije

nareszcie ...

Nareszcie od jutra zacznę się wysypiać. W końcu znikną te bandy pijanych nastolatków spod moich okien i do godziny 6:30 rano akurat mi stykine żeby sobie naładować baterie przed dniem pracy. Co ja bym dała żeby móc znowu być na studiach.

04.07 Brry jak CIEMNO !!!

coraz blizej zimy.

he

Działa he he

HE!

Kolejny piekny dzien! :) Slonko - po pracy poszaleje z aparatem.
Czy ktos oswieci mnie w sprawie gratki? Ukazywala sie w sobote, a w niej HP. A teraz wychodzi w czwartek. Ale bez HP! :( I co?
Ale dzien zapowiada sie naprawde piekny... :)
BUKA! Uszy do gory. Nie jestes sam. Ja od 28 wrzesnia na niemiecki - z wlasnej i nieprzymuszonej woli (o dziwo!).
Sloneczka!

SZKOLA

nie chce nikogo dolowac ale to fakt: koniec wakacji nadszedl. Pora zerwac sie z lozka i isc do szkolki. pocieszcie sie ze jeszcze jeden weekend zanim sie na dobre zacznie.

Solidarnosc

Solidaryzyje sie w bolu z ludzmi ktorzy ida dzisiaj do szkoly.

Wojna!!!!!

dzis znów, jak od dziesiątek lat usłyszymy dzwięk syren, które wyły podczas nalotów..... pomyslmy o tych, którzy przeszli przez to na prawdę. Bóg z nimi......

...

a wiec osoba ktora sie podpisuje jako "student" to Wojtek !!!! Od tej chwili juz wszystko jest jasne i przejrzyste. Nie bylo go okolo dwoch tygodni (urlop) i powrocil z wielka fetą. I własnie nam takich ludzi w kraju potrzeba.

...

Dzięki Rafalski !!!

Drukarka

Do Rafalskiego
Jak tam twoja Drukarka ?

Do "studenta" Wojtka

eeeeeeeeeee taaaaaaaaam. Będe drukował normalnie. Tego nie jest dużo. A tak poza tym to jestem za cieńki w te klocki. Każdy robi to co umie najlepiej, a więc ja ... nic nie robie :))))
Pozdrowienia dla Zbycha !!!!!!

Plagiat!

Jaki koniec wakacji?! Toż to jeszcze cały miesiąc został.

nic_dobrego :"]

no jakos to bedzie . dziekuje tobie za cieple slowa .
wlasnie wrocilem z rozpoczecia roku w studium - hehe , smiesznie sie poczyulem wracajac po roku do szkoly poweidzmy "sredniej". no coz , za miesiac z kolei zaczyna sie kolejny moj rok akademicki .. od rana do wieczora w szkole hehe ,
dzien jaki ? napewno nie fajny - zgubilem klucze od domu - wlasnie jestem po wymianie zamkow i mam skaszaniony humor - jednak to potrafi zdeprymowac czlowieka. a ten niemiecki to naprawde tak sobie idziesz ? ( ja bardzo lubie niemiecki - od dziecka .. rodzina itd. )

szkola???

Jaka szkola, kochani. Przeciez sa wakacje. Skad ten gol. Widze, ze aby o tej porze roku miec dobry humor wystarczy byc studentem.
Heh. Pozdrawiam z zzzimnej Danii.

Buka

Pracuje w turystyce - przyda sie. I naprawde tak sobie... :)

Gdynia-Sopot-Gdńsk :(

nie wkurza was to ze w 3miescie nie ma dobrych knajp gdzie mozna uslyszec alternatywna muzyke, posiedziec na koncercie i nie dostac w leb od dresiarzy, byla kiedy Mojave w Gdyni ale sie skonczyla :(

Zycie jest piękne

ale tylko w wakacje...

dEUS

Wkurza!
A tak powaznie - przy dobrej muzyce i towarzystwie posiedzialabym z przyjemnoscia. Moze wytlumacze slowo "dobra". Marillion, Fish, Nick Cave, Sisters Of Mercy, Voo Voo, Lady Pank, itp. Towarzystwo, no, musi byc dobre... :) I raczej w odpowiednim wieku.

Basen

Dlaczego nie ma w 3miescie odkrytego basenu?

dla szacka

tutaj jest smutno ale i wesolo ale najlepiej jest przy tobie -wiesz o czym mysle hiihhih
to ja twoja zjawa ihhih masz czekac na mnie !!!! oka? no to juz sie rozumiemy

Nuda

... ale nuda. Nie ma nic do roboty. Jest 19:34 więc chyba najwyższy czas iść na jakieś chłodne piwko. Myśle że odpowiednie będzie ... Tyskie. Życze smacznego pozostałym piwoszom !!!! ;-))))

do animki

potwierdzam zycie jest piekne w wakacje, ale juz po wakacjach i co robic ?????

GDAŃSK

BARDZO PODOBA MI SIE GDAŃSK
JEST TU BARDZO DOŻO ZIELENI
PRZEPIĘKNA JEST STARÓWKA

nie ma nudy

Jada do mnie: Jagielski, Orzeł i Dorotka, maja nowe płyny tj. piwko. Bedzie grzanie :))

Rafalski

Tyskie sie chowa. Warka Strong - to jest TO! :)
A tak powaznie - wczoraj z braku laku byl zywiec - i swiat tez stal sie kolorowy! :)
Pozdr!

Shanon

Czy ktos wie gdzie dzis gra Shanon. Czekam na odpowiedz.

Mariola

...Wiele, wiele lat temu to bylo - poznalismy sie nad jeziorem, TY bylas z Gdanska, ja z Katowic.
Uwielbialem twoja "´fryzurke" i kochalem kolor Twoich oczu - rozdzielila nas moja glupota i chec posiadania...
wtedy nie mialem nic a mialem Ciebie,
teraz mam wszystko a Ciebie tylko chce.
Mariolko - Kocham Cie.
znaki szczegolne: Kokoszki, Drawsko, Koscierzyna, Warszawa, ABBA, Sylwester 1987 -
Katowice. Prosze o pomoc w jej odnalezieniu !!!

DjBankowy - niestety ona nie lubiala pedalow i dresiarzy

gdzie sa bilety do kina ???

piszecie, ze pod koniec miesiaca ngradzacie zaproszeniam do kina ?? Jest 2 wrzesien i gdzie sa bilety ???

742617000027

dzien jak codzien

Re: 742617000027

:-)

Inne tematy z forum

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...