Miasto nad morzem. Morze nad miastem.
~miltedus (Gratka HP)
(25 lat temu)
Miasto nad morzem. Morze nad miastem. Może. Prosze spojrzeć, z lewej barokowy ołtarz, z prawej, barokowy nieołtarz, witamy wycieczkę, proszę się nie bać, oni nie gryzą, należy cos poświęcić, i tak macie za dużo! Piękny autokar, prawda? Ale gdzie on jest? Stoi w centrum. City Forum. Citi forum. Siti. Empik - pełna kultura, spotkajmy sie przeed empikiem, fani Merlina Mansona, moze nowe rajtuzy, straznica. Straznica Miejska, niedajbożeskradlicirowercoterazzrobisz? Siądź przy telefonie. Do kogo ty dzwonisz? Na milicję dzwonię. Halo? Halo? Efekt halo - pierwsze pół sekundy decyduje o tym, czy na zawsze pozostaniesz dziewicą, więc postaraj sie teraz troche, zacznij wyglądac jak kręgiel. Kobiety z Gdańska mają dużo soli w oczach, przez to nie wyjezdzają na zachód. Kto by stąd wyjeżdżał? Takie miasto! Kto nie jest dresiarzem musi byc metalem. Kto nie jest nikim, musi isć do wojska. Widziałas komisję uzupełnień? Nie martw się, nie wezmą cię. Jestes kobietą. Ja? Ja juz byłem, miód i wino piłem. Więc umówimy się przed empikiem. Pełna kultura. Kultura japońska - sprowadzic ich do nas. Między wschodem a zachodem. Moją matką jest Rosja a ojcem republika federalna. tez jestesmy republiką. widzisz, wszystko wolno! Mogę cię zabić, w wiezieniu naucze się przynajmniej rosyjskiego i powyciskam na atlasie. Pan komisarz i jego pies. Plaza - znalazłas cos? Wyrzuć do morza, nie mam już miejsca w jamie ustnej. Zjadłas juz sniadanie? Co było? Jak będzie? Umówimy sie przed empikiem. Pod ziemią. Andergrand. Andersgrand. Jestesmy awangardowi. Jesteś punkiem, więc kochasz dziewczyny z małymi piersiami, bo to awangardowe. Patyczak, brudne dzieci sida. Coś tam. Zabije cię efekt Hallo, mówię ci. Nie jestes zbyt brązowa, no i te oczy.. Tyle soli. Pójdziemy na rower? Pojedziemy, nie mam forsy, piwo kupię następnym razem, sorry. Sorry. Rrrrrrrr. ktoś jedzie motorem, poprosze nerkę. Przedłużenie penisa to kij albo dwa kije, łatwo je uzyc, przyjdź na trening na forty, dostaniesz miecz, to tez działa. Miecz. Mieć. Więc umówimy sie przed empikiem. Woalkę bedę miał w dłoni. Nie dzwoń do mnie. Powiem hallo.
0
0