Przeciętnie (1) Na dole - można się spotkać i porozmawiać. U góry - ciasno, ciasno ...... Przeciętny SKANSEN dla jarających szlugi "prawdziwych rock'end'roll'owców" (1) Wpadałem do tego miejsca raz na jakiś czas od paru lat jak tylko mogłem i jak... Mariusz Nigdy więcej (1) Dziwni ludzie ,strach gdziekolwiek siadać ,a jak usiądziesz facet nad Tobą... Niunia
Wielkie rozczarowanie (1) Od lat uważałam Paprykę za jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Ambitne sety... demolka podziękowania (1) Serdeczne podziękowania dla włascicieli Papryki oraz Pana z szatni- w... Gosia blue_bear - opinia (1) Do Papryki zaglądam często i od dawna, przede wszystkim dlatego, że spotykam... blue_bear Tego bym sie nie spodziewala ;) (1) Duzo klubow juz widzialam w 3m ale ten jest swienty, wystroj genialny ,... Ann the best in 3city (1) bywam tam na sobotnich imprezach i jedyne co mogę stwierdzić to, że jest to... boski bardzo fajne miejsce (1) Świetne miejsce z bardzo fajną muzyką. Dużo ludzi o tym wie i wszyscy walą... Łukasz Bywało lepiej (2) Pamiętam, że klub fajny, ale kiedy wpadłam po dłuższej przewie, nieco się... Zmieszana Krótko: REWELACJA!!! (1) Witam wszystkich, Przejdę od razu do rzeczy: nie czytałem wcześniejszych... qcz eleran - opinia (1) BYŁ klimat... ale jaki?? Teraz na górze jest prawdziwa imprezownia, a jeśli... eleran mysli różne (1) Papryka: jak głosi opis najlepszy klub muzyczny w Sopocie, a tak na prawde?... aGr Warto dla atmosfery zaglądać... (1) Bywają dni, że stopy w nie wciśniesz na parkiet w Papryce szczególnie w... F. NIE dla robiących wioche! (1) Ogólnie nie ma takiego drugiego dobrego klubu w Sopocie i prawdopodobnie nie... Magda Żle się dzieje... (1) Jak soboty to tylko Papryka i nikt mi nie powie że nie, choć reszta tygodnia... kris*topherrr slabo (1) SOBOTY SA BEZNADZIEJNE JUZ NIE MOGE PATRZEC I SLUCHAC CO TEN DJ GRA.... maze Wszystko byłoby fajnie ale (1) Klub fajny, miła obsługa jedynym minusem dla mnie jest "muzyka" a... mati rewelacja! (1) jak najbardziej polecam:) kanika Soboty w Papryce (1) Moim zdaniem najlepsza Sobotnia Impreza W Sopocie,oczywiście gdy gra Dj Zurt... Pawel