Para szuka nowych znajomości

Jesteśmy zwykłymi, normalnymi ludźmi szukający nowych znajomości, przekonaliśmy się z czasem jacy są naprawdę nasi starzy znajomi i chcemy w końcu poznać kogoś normalnego.
Szukamy kogoś w naszym wieku: 19-25 lat.
Mieszkamy w Gdańsku, chętnie wyjdziemy na miasto, na spacer, pogadamy, pośmiejemy się.

Zapraszam do kontaktu: lenka-881@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Para szuka nowych znajomości

"...chcemy w końcu poznać kogoś normalnego."

Zdefiniuj proszę pojęcie normalny.

Normalna osoba - ktoś, kto nie jest zakłamany, zapatrzony w siebie, nie sprzedaje się na lewo i prawo, nie obraża się o byle co.
Prawda jest taka, że najbardziej chodzi o fałszywość. Nie lubię kłamstwa, sama jestem uczciwa i prawdomówna, więc tego samego oczekuję od innych, ale widzę, że ludzie po prostu myślą inaczej i tworzą bajeczki o których prawdziwa strona potem wychodzi na jaw.

Myślę, że już lepiej sprecyzowałam swoje oczekiwania.

Pozdrawiam : )

Cross oni pary szukają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś pojawił się tu genialny post definiujący pojęcie "normalny facet", oto on:

"Zapewne przedstawiciel statystycznej większości. Wielbiciel schabowego, znawca piwa w puszce, koneser amerykańskich filmów akcji, osiedlowy patriota i poplecznik partii przodującej w sondażach. Zapewne przeczytał kiedyś jakaś książkę, aktywnie interesuje się sportem za pośrednictwem pilota od telewizora, jest najlepszym kierowcą na świecie i zna się na wszystkich, bieżących problemach dręczących rodzaj ludzki. Formalnie jest katolikiem, praktycznie mu to zwisa. W sumie taki nijaki gość."
by rB

Weźmie lustro i będzie para:d

Może być i niepara, może być sam facet, sama kobieta, wiadomo, że najlepiej para, bo lepiej tak się poznać, ale to nie taki konieczny wymóg : )

Robicie mu nadzieję , tylko czy wiekiem się załapie ?

" Cross oni pary szukają."

Nie jestem zainteresowany tym ogłoszeniem. Byłem ciekaw jak autorka rozumie słowo normalny.

faktycznie, super ktoś zdefiniował "normalnego faceta" :-)

Nie ma chętnych ? : D

Cross cię sprawdził, wybrnęłaś obronną ręką - znaczy się inteligentna. Wszyscy młodzi się wystraszyli , a 30 i 40 nie łapią się w kryteria wiekowe. Więc posucha. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Wszyscy młodzi się wystraszyli , a 30 i 40 nie łapią się w kryteria wiekowe. Więc posucha. ;)"

Pewnie coś w tym jest. :)

> Nie ma chętnych ?

Pewnie robertson77 byłby zainteresowany, choć nie wiem, czy o tego typu znajomość Wam chodzi :]

Nie chcemy żadnych ofert seksualnych czy coś tego typu : ))

To raczej nie znajdujecie się w sferze zainteresowań użytkownika nicku robertson77.

Faktycznie to kryterium wieku nawet mnie wyklucza, kiedy to zleciało. Trzeba sięgnąć wzrokiem dalej - o ciastka leżą za monitorem :D mniam

pozdrawiam

Jestem stara

image

A ja się łapię jeszcze w przedział wiekowy, ale podejrzewam, że skoro nie tworzę obecnie pary, to czułabym się jak piąte koło u wozu.

"Jestem stara"

TB po czym wnosisz?

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...