Paraliż ruchu na Morskiej
Dziś znów p. dyrektor Roman Witowski ze swoim zastępcą p. Maciejem Karmolińskim urządzili kierowcom przymusowe parkowanie na 40 minut na ul. Morskiej w kierunku centrum Gdyni ZANIEDBUJĄC SWOJE OBOWIĄZKI nie poinformowali o tym remoncie kierowców. A wystarczy dwa dni wcześniej przed wjazdem na Obwodową, Kartuską i Wiejską ustawić odpowiednie znaki, żeby nie pchać się tamtędy (Morską do centrum) bo jest remont. PANOWIE DO ROBOTY ZA CO WY BIERZECIE SWOJE PENSJE !!!
W ubiegłym roku rozmawiałem z jakimś pracownikiem Zarządu Dróg i Zieleni w Gdyni, który bardzo mnie przepraszał obiecują, że taka sytuacja już się nie powtórzy . Nadeszła wiosna i co już drugi raz z rana kierowcy zaskakiwani są przez tych panów swoimi NIEKOMPETENCJAMI !!!
ODDAJCIE SWOJE STANOWISKA JAK NIE POTRAFICIE ZADBAĆ O INTERES TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW MIASTA GDYNI
W ubiegłym roku rozmawiałem z jakimś pracownikiem Zarządu Dróg i Zieleni w Gdyni, który bardzo mnie przepraszał obiecują, że taka sytuacja już się nie powtórzy . Nadeszła wiosna i co już drugi raz z rana kierowcy zaskakiwani są przez tych panów swoimi NIEKOMPETENCJAMI !!!
ODDAJCIE SWOJE STANOWISKA JAK NIE POTRAFICIE ZADBAĆ O INTERES TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW MIASTA GDYNI