Parę słówek

Witam! Odwiedziłem dziś ten lokal , bo często zamawiam jedzenie na wynos i skorzystałem z okazji gdyż byłem w pobliżu. Jakież było moje rozczarowanie. Po wejściu pani (nie wiem czy to była kelnerka- zob później) sprzątała nieudolnie stolik jakimś ochydnie pachnącym środkiem. Gdy już zdecydowałem się na danie to czekałem mniej więcej 15 minut aż ktoś podejdzie. Tłumaczą zapis w poprzednim nawiasie to do tej pory nie odkryłem czy tam są kelnerki, ponieważ opanowałem się i sam poszedłem zamówić moje dania (mega minus). Wiec czekając około 20 minut na zamówioną potrawę zauważyłem mega brudną podłogę i stoliki. Sorry ale Gesslerowa się mi już wtedy włączyła. Popatrzyłem na wystrój tego lokal to w niczym nie przypominała włoskiej pizzerii i wszędzie te dziwne obrazy. Po skończeniu oczywiście musiałem sam pójść do kasy i domagać się zapłaty. W miedzy czasie popatrzyłem na liczne puchary tegoż lokalu co do jakości miały się nijak. Wychodząc zauważyłem ową panią" kelnerkę" chyba z paniami gotującymi na papierosie niezbyt przyjemny widok. Kwitując moją wypowiedź jedzenie dobre lokal i obsługa daje dużo do życzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to oszust

ta osoba prawdopodobnie nigdy nie korzystała z lokalu
tam się płaci przy składaniu zamówienia, musiał więc skłamać twierdząc, że po zjedzeniu musiał się sam pofatygować do kasy, żeby zapłacić
OSZUST
KONKURENCJA?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0