P - opinia (1) Bardzo często zamawiałam od was jedzenie ale dziś to był ostatni raz!! Już od... P Anonimus12 - opinia (1) Bardzo dobre, dzieciom smakuję bardzo się cieszę Anonimus12 ja - opinia (3) odmowilam przyjecia jedzenia poniewaz kierowca nie mial maseczki, wiec... ja
Mamalaga - opinia (1) pierś faszerowana przyprawiona czymś cuchnącym nie do zjedzenia,kucharz chyba... Mamalaga Costa - opinia (1) Pizza bardzo dobra. Jedzenie placek capito żurek Przepyszne. Mega odsluga.... Costa Tomasz - opinia (1) Pizza poraz kolejny przyjechała zimna.... po zjedzeniu placków zgłosiłem... Tomasz Monika - opinia (1) Zamówiliśmy pizze mieszkając od lokalu niecałe 5 minut. Czekając prawie... Monika Michał - opinia (1) Na pizzę trzeba było trochę poczekać, ale jest to zrozumiałe w obecnej... Michał klient - opinia (1) Wszystko świeże, na czas i bardzo sprawnie,grzeczna i pomocna obsługa . Łatwo... klient Karolina - opinia (1) Wszystko w porządku, dużo i smacznie. Polecam. Karolina Anonymous - opinia (1) Pizza z dużą ilością sera, świeże, pyszne składniki. Dostawa nawet przed... Anonymous Kasia - opinia (1) Jedzenie zawsze jest bardzo dobre u gorące.Porcje są ogromne.Zastrzeżenie mam... Kasia Niezadowolony Klient - opinia (1) Pizza zamówiona o godzinie 21:15 dojechała o 23:10. Nikt nie poinformował że... Niezadowolony Klient Tragicznie (1) Zrobiłem zamówienie przez internet, po 10 min dzwoni Pani, że nie ma dorsza i... Niezadowolony ohyda (1) Pomylone sosy, kurczak w panierce bez panierki, szpinak o konsystencji... klient Tragedia !! (1) Zamówiliśmy pizze 50 cm o godzinie 21:04 a przyjechała 23:30 . Na dodatek... Crazy Porazka (1) Zamówiłam naleśnika z mięsem, połowa knajpy pusta, ludzie, którzy przychodzą... Kasia absolutnie nie polecam !!! (1) Zamówienie z dostawą (przez Pyszne.pl) przyjechało po 2 godzinach (!) : zupa... Barbara Chyba ostatni raz (1) Mam bardzo podobne odczucia, jak inni którzy byli tam ostatnio. Na dzień... Kamil Ciasto (1) Zamawiałem grube ciasto, otrzymałem cienkie. Przez tel usłyszałem od... Luk