Gorąco polecam (1) Bardzo dobra pizza, na szczególną uwagę zasługuje ciasto. Obsługa szybka i... Maciej stawiają na ilość nie na jakość (1) Kiedyś była lepsza obsługa. Przychodzimy tam gdy jesteśmy zazwyczaj głodni,... kimo bardzo polecam!!! (1) Wg mnie jedna z lepszych restauracji w Gdańsku w jakiej bylam. Wspominam... wiki
polecam :) (1) polecam pyszne jedzenie :) duze porcje :) mila obsługa :) martaaaa Bardzo smaczna pizza i lasagne (1) Byłam w zeszłym tygodniu po raz pierwszy i naprawdę miło się zaskoczyłam... Anka BEZNADZIEJA (1) Obiady na telefon są po prostu okropne, niedobre i niesmaczne. Niestety, ale... Ad MIŁO, SMACZNIE I SYMPATYCZNIE (1) Z przyjemnością muszę napisać, że Leone od wielu lat trzyma klasę. Lokal... Przemek Kilka uwag z wizyty (1) Jestem stałym klientem Leone, zarówno na Zaspie jak i na Oruni. Moja uwaga:... Igor Syf do kwadratu !!! (1) Niestety syf!!! To chyba jakieś kpiny ze strony Leone !!! Zamówiłam szaszłyka... Monika MASAKRA!! (1) Zamowilem placek po cygansku i to co przywiezli masakra.. Sam placek nie... Al Nierówna jakość potraw!!! (1) Witam, Chciałam się podzielić moją opinią na temat Waszej pizzy. W sobotni... Agnieszka bardzo duzo,smacznie i tanio! (1) bardzo smaczna pizza,czesto zamawiam i zawsze jestem zadowolona! obiady są... Klientka najgorsza w moim zyciu (1) myslalem ze pizzy nie da sie nie zrobic dobrej ale mozna jednak..przywieziona... michal Masakra Zakalec a nie Pizza ! (1) Pizza sucha cieńka,przypalona, ser jak podeszwa od kalosza.masakra ogólnie,to... Anika Wielkie rozczarowanie (1) Z usług pizzeri korzystalismy juz od jakiegoś czasu , jednak ostatnio... Magda . (1) Bardzo dobre jedzenie i zaskakująco duże porcje jak na takie ceny.. Sama... Leone ;) Stanisława Makowska - opinia (1) Jedzenie w restauracji bardzo smakuje zarówno mi jak i moim znajomym,... Stanisława Makowska ale co się zmieniło?? (3) Jedzenie było extra często zamawialiśmy placek po cygańsku ale ostatnio sie... Ola Polecam! (3) Przede wszystkim smacznie i dużo! Reklama uczciwe porcje nie kłamie.... Ell Do dziś byłem stałym klientem (1) Od pół roku zamawiam tą samą pizzę i zazwyczaj byłem zadowolony. Dziś jednak... Paweł