Nie Polecam ! (1) Wczoraj zamówiliśmy pizzę i obiad leone leone ogólnie na dzień dobry pomyłka... Stały klient Padlina cz. 2 (2) To jeszcze nie koniec tej wesołej historii. W związku z głodem smoka... _Matti_ słabo ! (1) w Leone na Małomiejskiej byłam kilka razy i za kazdym razem utwierdziłam się... a miało bys miło
Pizza tak, dania obiadowe niekoniecznie (1) od wielu lat korzystam z usług tej pizzerii, z pizzy byliśmy zawsze... Klientka POLECAM JEDZENIE JAK U MAMY:) (1) ...a nawet lepsze. Razem z przyjaciółmi pewnego dnia wybraliśmy się na obiad,... Joanna Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Leone przy Małomiejskiej. Lokal przytulny, miła... JACEK Parę słówek (2) Witam! Odwiedziłem dziś ten lokal , bo często zamawiam jedzenie na wynos i... Apock_24 Jest OK (1) Zawsze jak osobiście zamawiałam jedzenie w Leone to troszeczke czekałam, a... PatuŚśeek Straszneeeeeee :( (1) Z rodziną wybraliśmy się na obiad do pizzerii Leone.Nasze wrażenia z tej... Klara brak profesjonnalizmu niestety ponownie (1) Witam dosc czesto zamawiam na tel jedzenie z leone malomiejskiej i niestety... klient rewelacja (1) pizza przepyszna , wypieczone ciasto i odpowiednia ilosc skladnikow , obsluga... solarium JAMAJKA Jedzenie, wystrój - suuuper. Obsługa - jedna ,WIELKA porażka!!! (2) Jestem stałym bywalcem ,zaraziłam już tym dobrym jedzeniem znajomych, Wszyscy... mona nie polecam,oszukuja na promocjach (1) ewidentnie oszukuja co do cen na telefon jesli jest promocja a ja place... klient oszukuja (1) bylem stalym klientem dopuki nie zostalem oszukany zamiast podanej ceny w... klient Odpowiedz dla p.Karola (2) Nie zgadzam sie z pana opinią,bo jest nie prawdziwa.Jestem przekonana że... Grażyna Pizza dobra (1) Pizza dobra ale jakość obsługi daje wiele do życzenia jeśli interesuję kogoś... rene :) smaczne :) (1) wielki ukłon w stronę kucharek :) Jadłam dzis nuggetsy a mąż placka po... Mariola Dobre wrażenie (1) Przyznam, że miło wspominam obiad w lokalu Leone na Małomiejskiej. Poza... Michał .... (1) Zaszedłem do pzzerii Leone na ul Małomiejskiej. Najpierw nie doczekałem sie... JAca jestem pod wrażeniem!!! (1) stojąc w mega korku na ul.podmiejskiej zamówiłem obiad na kowale,dojechałem... michal12424