OBLEŚNA PIZZA NA (NIE)FAJNYDZIAŁEK (1) Jadam w Leone od kilku dobrych lat regularnie, zarówno w lokalu, jak i na... M Miły powrót (1) Do Leone (we wszystkich trzech lokalizacjach) chadzałam od czasu do czasy od... Evelka Nowa kucharka a jakość 100% gorsza (1) Ostatnio kilka razy byłam w leone na Orunii. Zamówiłam lasagne z warzywami... anonimowy
Jedzenie na tel (1) Od około 3 lat jestem stałą klientką Leone. Niestety od kilku miesięcy... goges polecam! (1) Jestem stałą klientką- lubimy pizzerie za dania obiadowe, możliwość... Patrycja zraził poziom kultury (1) Ubolewam nad faktem, iż osoba która odbiera telefon nie wita klienta tylko od... kobieta Już nie polecam (1) Po raz kolejny skorzystałam z zakupu obiadu w tym lokalu i niestety zawiodłam... iza pizza z szynka jest zamias tego z milelonka (1) ..i tyle....niby szynka to o prostu tania mielonka a plasterkach.,..zenada GRZEGORZ TROJANOWICZ brak szacunku dla stalych klientow (3) nie zrealizowane zamowienie !! PO 2 GODZINACH OCZEKIWAN DZWONIE DO PIZZERI... klient nie zrealizowane zamowienie !! (1) PO 2 GODZINACH OCZEKIWAN DZWONIE DO PIZZERI PANI TWIERDZI ZE NICZEGO NIE... klient Super miejsce (1) Pierwszy raz odwiedzilm pizzerię Leone i polecam wszystkim konsumentom.... Krzysztof Szczerze polecam (1) kilkakrotnie jadłem już w leone na Małomiejskiej i za każdym razem zamówiony... Oskar Polecam! (1) Pyszna pizza parmeńska(57). Do tego niespodziewana promocja (mała za pół... Marcin Mniam (1) Właśnie konsumujemy zamówione dania: frytki -wspaniałe, kurczaczki b dobre,... Prawie stali klienci Beznadziejny Kebab ! (1) Nie odnoszę się co do całości oferty ale jedynie do kebaba który otrzymałem... Anny Jagiellonki Bardzo przytulnie i smacznie. (1) Klimat w lokalu powalający. Świece (nawet w toalecie), płomień a'la kominek,... Shan-lee Szczerze polecam! (1) Do pizzeri Leone na ulicy Małomiejskiej trafiłam całkiem przypadkiem około... Anna Szczerze Odradzam!!!!! (1) Nigdy więcej !! Na mieście jem okazjonalnie ,ale mimo wszystko znam... Karolina Coraz gorzej. (1) Na Małomiejskiej pizze z tygodnia na tydzień coraz gorsze. Suche, spalone,... worek_chleba Absolutnie nie polecam! (1) Dostawca nie dość, że przyjechał z pizza po dwóch godzinach od złożenia... Daria