Jak się mylić to na całego! (1) Po kilku latach zamawiania 2-3 razy w tygodniu obiadów z Leone dziś nadszedł... vvti miszmasz (1) Kilkakrotnie jedliśmy w tej pizzerii i byliśmy zadowoleni - smaczne obiady,... koldi Super! Wielkie Brawa!! (1) Jestem stała klientką lokalu na ul. Małomiejskiej. Muszę przyznać,że widać... OnA
masakra (1) ...do zakupionej coli nie dostałam nawet szklanki,a kiedy o nią poprosiłam... m rewelacja ;)) (1) Rewelacja po prostu !!Pizza palce lizać , ciasto wybieram jakie lubie... maria Kiedyś bylo fajnie, teraz porażka (1) Po kilku m-cach korzystania z ich usług pizze zaczeły być prawie bez... ja Polecam pizzerię na Orunii Górnej (1) zawsze tam zamawiam i zawsze jestem bardzo zadowolona. Pizza przyjeżdża... edyta Polecam (1) Dania obiadowe wspaniałe, pizze też Do tego zawsze dostaje to, co zamówiłam,... ewelina !! (1) szok czesto zamawiam jedzenie na telefon z leone.ostatnio przyszlam zjesc na... Pawel Kaszana!!!! (1) Obsługa ok wszystko miło lokal widziałem tylko z zewnątrz więc nie opisuje.... Karol CUDO (1) Pizzeria numer 1 w Gdańsku. pizza cudowna dania obiadowe wspaniale. obsługa... michal Padlina cz. 1 (1) Polecam zamówienie gyrosa w niedzielę. Frytki odgrzane w mikrofali,... _Matti_ Co sie stalo? (1) Pamietam jak kiedys pracowal taki przystojny,opalony pizzermen, wtedy pizze... Zonia Polecam ! (1) Zdecydowanie polecam lokal przy ulicy Małomiejskiej. Obsługa zawsze... Darek emilia - opinia (1) po raz pierwszy i zarazem ostati miałam "przyjemność" z pizzerią Leone w... emilia paweł - opinia (1) rewelacja paweł Rewelacja (1) najlepsza pizza w gdańsku jaką jadłem. do tego ceny przystepne, szybki dowóż,... Michał LPP i GALA super ;) (1) Z Męzem czesto chodzimy po knajpach bo lubimy dobrze zjesc , gdy trafilismy... maria Fatalna obsługa (1) Pizzeria Leone na ul. Małomiejskiej najgorsza obsługa jaka znam. Gdy... zefir Super żarcie! (1) Świetna pizza, dawno tak dobrej nie jadłem. Danie obiadowe też bardzo dobre i... Bynio