Polecam (3) Szczerze polecam ta pizzerie. Zamowilam telefonicznie duza pizze, ktora... QS Dużo, smacznie i tanio :) (2) Nie jestem stałym bywalcem lecz dosyć często tam zamawiam, telefonicznie lub... Marjan Co raz gorzej (1) Bylem dzis z dziewczyna, zamowilismy salatki z okazji 50% promocji, w czasie... Klient
To są jaja (2) Zamówiona pizza hawaii i 2x duże frytki. Dotarła zimna mikro pizza z szynka... Pioter Proszę wysłać pracowników na szkolenie do SEMPRE (2) Kolejny raz pizza zamawiana przez telefon przyjechała zimna i bez sosu za... e Żenada. (2) Pierwszy raz w życiu piszę ocenę lokalu w internecie i pierwszy raz w życiu... Niewiemczemustalyklient Beznadziejna obsługa (1) Ostatnia niedziela w tym przybytku okazała się totalną wtopą ! Na 3 dania... twini Moja pizzeria (2) Zaszłam przypadkowo.Dawno nie byłam tak najedzona za niewielkie w końcu... Daniela Masakra (1) Tragedia. Pół pizzy na kartonie. Ciasto grubości milimetra. W menu... Ja bywało lepiej (1) Jestem stałym klientem od minimum 6 lat ,jeszcze jak lokal na górnej Oruni... krzyś Emila - opinia (1) to moja druga wizyta, wcześniej przyszliśmy na pizze, a dziś na obiad. Przy... Emila kpina i żenada (1) Panie kelnerki miłe ale bez najmniejszego pomyślunku. Przyjechalem z zona... klient Nigdy wiecej (1) Zamowiłam dziś pizze capriccioze masakra pieczarek kilka na krzyz,szynka w... Dorota ZASPA (1) Pan dostawca przycial na kase,pizza przyjechala zimna,nie zgodna z... Magdalena bardzo dobra pizza !!! (1) bardzo polecam pizze w leone. od jakiegoś czasu zamawiam tylko tutaj i... Adam smaczne jedzenie w dobrej cenie (1) Do Leone przychodzę zazwyczaj z mężem i dziećmi. Można tu zjeść obiad całą... monia kiedyś najlepsza pizza w gdańsku (1) dziś niestety przeciętna i tak jest od dłuższego czasu ... vito Prawdziwie włoska pizza (1) Bardzo lubię jadac w leone, takiej fajnej obslugi i milej atmosfery brakuje... MonikaG Najlepsze jedzenie (1) Od jakiegos czasu wszystko co zamawiam do domu to z leone, nie trzeba dlugo... Marcin Godzinne spóźnienie... (1) Bardzo lubię to co do zaoferowania ma pizzeria Leone niestety ostatnio... Aras1234