dla tych co lubią zimną pizze ha ha (1) po 3 telefonach z pytaniem gdzie jest pizza, przywożą po 2 godzinach zimną... Aneta Żenada nigdy więcej (1) Zamówiłem pizzę przez portal, czas oczekiwania 1:50h. Pizza niedobra i zimna,... Mat rozczarowana (1) O 14:30 zamówiłam jedzenie na 16:00 - specjalnie z wyprzedzeniem, żeby... rozczarowana
Dostawa (1) Masakra czekać na pizze 1:50 Grzegorz żenada (1) byłem dzisiaj i to ostatni raz , kiedyś jeździłem tam bardzo często i... dar Właścicielu - otrząśnij się, bo tracisz klientów!!! (1) Jedzenie kiedyś bardzo dobre, teraz jest jak loteria - często zamawiałem te... Andrzej Menu a rzeczywistość... (1) Zamówiłam naleśniki i sałatkę przez Pyszne.pl. Dlaczego? Leone ma wyjątkowo... Anna Maria Pizza poarzka (1) zamówiłam dwie pizze po około lekko ponad godzinie je dostałam, zmasakrowane,... Magda Dobra ale za droga (1) Zamawiam tu pizze od lat. Wszyscy ją lubimy. Zawsze jest pyszna, z dużą... K ZENADA (1) Nigdy w zyciu wiecej tam nie pojde.Potworne,niesmaczne jedzenie.Nie... DEWASTATOR_TM Koszmar (1) Zamówiłam pizzę na pyszne.pl. Po 90 min. oczekiwania dzwonię i pytam, gdzie... herm CORAZ GORZEJ...obsługa tragedia, jedzenie coraz słabszej jakości-) (1) Wczoraj wybrałam sie z rodzinka na obiad ( po dłuższej przerwie ). Jestem... Zawiedziona po raz kolejny, i na Nie polecam! (1) Sałatka z kurczakiem kurczaka ma generalnie tylko w nazwie, jałowa sałata+... Kasia Masakra (1) Na wstępnie odradzam brania jedzenia z pizzeri Leone. Nie dość że nie mają... Patryk Dramat (1) Leone na małomiejskiej to skandal ceny poszybowały a składników ubyło , pizza... Zort Miło, ale z wieloma wadami (1) Do restauracji mam sentyment i głównie dlatego wciąż ją odwiedzam. Przyjemny... Karina Najgorsza obsługa, zero szacunku do klienta (1) W niedziele Przyszłam z rodzina na obiad to tej "cudownej" restauracji na... Joanna Masakra (1) Czlowiek po imprezie na kacu, wiadomo - glodny. Zamowilismy jedzenie z tej... ParaNaKacu Porazka (1) zamawiałam pizzę z Leone i po raz kolejny dotarła całkiem zimna.na pizzę... Ja Ostrzegam przed tą pseudorestauracją! (1) Najgorsze jedzenie z jakim miałam do czynienia a zamawiam naprawdę często.... Kasia