Zimna Pizza (1) Zamówiłem Pizze o godzinie 22. Dotarła ona o północy. Mimo zapewnienia przez... MBKS O (1) Zamawiam pizzę i sałatkę cesar na wynos, przyjeżdżam odbieram. Patrzę do... Dominika Dramat jeden wielki jedzenie okropne (1) Zamówiłam barszcz i pizzę krewetkami barszcz i kołduny jak z paczki a pizza... Kasia
Coraz drożej, coraz mniej (1) Ceny rosną a składników ubywa. Ostatnio ponad godzinę czekałem na dowóz i... Ed209 Muszę zajrzeć ponownie :) (1) Lokal bardzo klimatyczny, szczególnie gdy za oknem szaro w środku ciepło i... Smakosz Bdb pizza (1) Zamawiam u nich już od jakieś czasu i szczerzę mogę polecić. Ciasto takie jak... Mateusz K. Paskudna pizza (1) Najgorsza pizza jaką jadłem od wieków, ciasto grube, gliniaste, niesmaczne.... Ja Fajne jedzenie w dobrej cenie (1) Tak jak napisałem dobry stosunek ceny do jakości. Polecam na miejscu i na... Mietek NIGDY WIECEJ!!! (1) Niestety pomimo tego,ze juz któryś raz zamówione jedzenie było... Julia Nigdy więcej (2) Zamówiłem pizzę Sciliana na dwie osoby. Po ponad pół godzinie czekania,... Henryk Niedzielny obiad w Leone na Orunii Górnej (2) Tak wyglądał mój niedzielny obiad:pan przyjął zamówienie i tyle na podanie... Dorota Tragedia (2) Chciałabym ocenić dania "BIO", które mieliśmy nieprzyjemność... Monika Nie polecam !!! (1) Zamówiłam 2 zestawy obiadowe zamiast frytek miały być ziemniaczki , jedzenie... kama Miło, szybko, niesmacznie, generalnie pierwszy i ostatni raz (1) Zamówienie przyjęte, obsługa ok, dowóz na czas. Pizza z serem wegańskim nie... KKK Polecam po prostu pysznie, dowóz bez zastrzeżeń (1) Wielokrotnie bywamy w pizzerii, jedzenie za każdym razem pyszne, pizza... pati Mniam! (1) Wlasnie zjadlam zestaw obiadowy leone leone i jestem pod wrazeniem:)... Karolinka Maja naprawde dobre jedzenie (1) Jedzenie naprawde dobre. W lokalu milo, Andrzej Super (1) Oceniam na 5+. Postanowiłam dzisiaj spróbować i akurat trafiłam na promocję... martinchen plecek po cygańsku (2) Uwielbiałam od Was placka po cygańsku. Ale to co dostalam dzisiaj to woła o... ola polecam (2) Dziś skorzystałem.. polecam szybko, smacznie i w przystępnych cenach misiuro