Paris Optique

Salony optyczne

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Anna - ocena (1) Po roku używania okularów oprawka się rozluźniła przy szkle . Groziło... Anna Stella - opinia (1) Super Polecam bardzo dobry salon. Duzy wybór oprawek. Super obsługa Stella Klient - opinia (1) Bardzo duży wybór oprawek dla każdego i na każdą kieszeń. Super obsługa.... Klient
didi - opinia (1) Zakupiłam okulary ponad dwa miesiące temu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... didi Monika - opinia (1) Nie polecam! Oddałam okulary do reklamacji, dostałam je z następnym... Monika Serdecznie polecam (1) Duży wybór oprawek,wzorowo przeprowadzone badanie wzroku.Z chęcią wracam do... Agnieszka Mateja nie polecam (1) Oprawki po kilku tygodniach użytkowania poprostu zaczęły się "sypać", a... zk Mila niespodzianka (1) Miła niespodzianka bo rzadko trafiamy na tak miła obsluge i profesjonalizm.... Gabriela Klientka reklamacja (1) absolutnie odradzam wszystkim zakupów u owego optyka po zamówieniu okularów... Klientka Miła niespodzianka. (1) Serdecznie polecam profesjonalną opiekę w Salonie Paris Optique , przemiła... Beata Suchowska Mój ulubiony salon optyczny (1) Jak w tytule, nic więcej dodać, super obsługa i super oprawki, tal samo... Ania Naprawdę rewelacja (1) Naprawdę mogę polecić ten zakład. Obsługa jest na rewelacyjnym poziomie,... Krzysztof