Jestem na tak (1) Ostatnio wybrałam się do salonu kosmetycznego Paris (znalazłam go... Anastazja kosmetyka (1) Byłam ostatnio u pani kosmetolog na zabiegu powiększania ust Wizyta... majka MASAKRA (1) Masakra to chyba idealne określenie na to co Pani kosmetyczka nazwała... Ewelina
karnety (1) Byłam w drogerii we wtorek i zauważylam że tam jest studiio urody. Zachęcona... monika polecam (1) Witam, korzystałam i korzystam z usług tego salonu kosmetycznego ponieważ... Kamila Winogradzka brak personelu (1) Potwierdzam - rzeczywiście trudno się umówić na zabieg, gdyż Pani kosmetyczka... Agnieszka Brak personelu (1) Gabinet dziwnie prosperuje, Pani kosmetyczka bywa sporadycznie marne szanse... Daria Polecam bardzo miłe zaskoczenie (1) Chciałam polecić salon każdej pani, która lubi zadbać o siebie i która chce... Natalia Nowy salon (1) Korzystam dość często z usług kosmetycznych. Wczoraj w nowym salonie na Oruni... Ewa Zdecydowanie najlepszy salon urody w Gdańsku (1) Jestem stałą bywalczynią salonów kosmetycznych ze względu na problematyczną... Justyna POLECAM (1) fachowa obsługa, relkasujący klimat, niespodzianki..... Po mikrodermabrazji... Dorota Chętnie tam będę wracać (1) W przyjaznej otwartej atmosferze mogłam porozmawiać o swoich potrzebach... Justyna Przyjemna atmosfera (1) Poszłam zrobic mikrodermabrazję , która została wykonana profesjonalnie... Kristen ujeścisko-gd - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i napewno nie ostatnia. Bardzo... ujeścisko-gd Klasa ! (1) Już od samego wejścia mile zaskakuje klimatyczne wnętrze salonu, ale to... kawka Miło, fachowo i przyjemnie (1) Była mi potrzebna fachowa porada, i konkrtna pomoc. Zabiegi i oferta spełniły... Sta