Super! Gabinet na najwyższym poziomie! (1) Wczoraj zawitałam do Parku Urody po raz pierwszy (i już wiem, że nie po raz... Paulina rehabilitacja, paznokcie, odnowa twarzy (1) POLECAM i jeszcze raz polecam. REHABILITACJA, masaże - pierwszy raz spotkałam... Aga Serdecznie polecam (1) Bardzo profesjonalnie i dokładnie. Ania
Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Byłam ostatnią klientka tego... agata Kolejny raz jestem zadowolona (1) Jestem stała klientka p.Kasi.Manicure ,Manicure hybrydowy,przedłużanie... Dorota Polecam (1) Manicure i pedicure w wykonaniu P.Kasi REWELACJA! Aga PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Byłam w salonie u p. Kasi robić manicure i pedicure. Jestem bardzo... Karola Wyjątkowa atmosfera,przemiła i profesjonalna obsługa! (1) Jestem zadowolona z usług p.Kasi i p.Ewy,przesympatyczne i mile osoby,do tego... Karolina super polecam :) (1) Korzystam w usług tej pani od ponad roku dosyć często z powodów bólu... Magda Ujeścisko MASAŻ (1) WREŚCIE ZNALAZŁAM MASAŻYSTKE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA ODNOŚNIE PROBLEMÓW Z... LUDWISIA