Polecam parkiet-line! (1) W Maju korzystałem z usług tej firmy i wraz z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni... Antoni GORĄCO POLECAM (1) Mieliśmy do wycyklinowania nasze mieszkanie, ok. 50m2 parkietu dębowego.... Agnieszka S. Solidność na 100% (1) Firma bardzo rzetelna, solidna i słowna. Wybraliśmy produkt, który nam sie... Dariusz
Fachowiec z najwyższej półki (1) Opinię poniższą zamieszczam praktycznie rok od wykonania usługi, czyli... Piotr Pozytywna opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z pomocy wyboru materiału z terminów i wykonania... Dorota L. Gorąco polecam (1) Firma wykonała u mnie parkiet drewniany z klepki dębowej. Z całą... Paweł parkiet dębowy i listwy (1) Polecam firmę. Zapewniono nam fachową, kompleksową obsługę. Prace wykonano... Magda Solidna firma-polecam (1) Duży wybór asortymentu, super kontakt i przekaz informacji, bardzo... Sebastian Polecam (1) Z firmą miałem do czynienia już drugi raz. Po pierwszym zakupie i wykonanej... Michał Solidna firma (1) Bardzo duży wybór podłóg. Miła i fachowa obsługa i do tego przystępna cena.... Barbara D. Gorąco Polecam (1) Jestem zadowolony z usługi firmy Parkiet-Line. Profesjonalna obsługa, duży... Piotr K. Polecam! (1) Polecam firmę Parkiet - Line wszystkim tym, którzy pragną mieć piękną,... Magdalena R. Parkiet Krajowy Egzotyczny (1) Bardzo miła obsługa, Szybka tranzakcja i profesjonalne wykonanie usługi. Polecam Marcin