Monika i Filip - opinia (1) Ze względu na dość zaniedbany stan parkietu wachalismy się nad decyzja czy... Monika i Filip Dominika Grzywaczewska - opinia (1) pan Władysław się na swojej robocie jak nikt inny. Pełna kultura w bardzo... Dominika Grzywaczewska Kamil Niedzielski - opinia (1) Polecam wszystkim. Konkretne ustalenia, terminowość pracy no i robota... Kamil Niedzielski
krzysztof Pietrusiewicz - opinia (1) Profesjonalnie odnowiona podłoga. Ładnie czysto i fachowo. Z czystym... krzysztof Pietrusiewicz małgosia olszak - opinia (1) Jesteśmy,bardzo zadowoleni z usług tej firmy. Polecamy. małgosia olszak Anna - opinia (1) Rewelacja stara podłoga a wyszła jak nowa Anna POLECAM (1) Super robota, polecam firmę, moja podłoga jak nowa. Pozdrawiam. Adam Opinia (1) Bardzo rzetelnie wykonana praca, starannie,czysto,solidnie same superlatywy i... Filip cyklinowanie podłogi (1) Fachowo, terminowo, dobrze wykonana robota-polecam Andrzej Jestem bardzo zadowolona! (1) Po wielu problemach i kłopotach z firmami parkieciarskimi nareszcie trafiłam... Maria W. Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy p. Władysława. Parkiet jak nowy, wszystko... Anna B odnowienie podłogi (1) koleżanka poleciła mi pana Władysława, gdyż miałam do renowacji stary parkiet... Renata Deski podłogowe (1) Pan Władysław układał u mnie deski podłogowe. Jestem bardzo zadowolony z... Maciej.W Stary parkiet (1) Miałam do wycyklinowania dom ze starym parkietem. Jestem bardzo zadowolona,... Mirosława POLECAM (1) Pan Władysław odnawiał u mnie parkiet w całym mieszkaniu. Mogłam liczyć na... Marzena.B Parkiet cały dom (1) W sierpniu postanowiłem położyć parkiet w kilku pomieszczeniach mojego domu.... Marcin zdecydowanie polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona!!! za wykonanie dokładnej pracy oraz zrealizownie... justyna p. Polecam (1) Pan Władysław odnawiał parkiet w moim salonie - wyszło pięknie, za niską cenę... Kamil firma godna polecenia (1) Usługa wykonana terminowo, bez zastrzeżeń, zgodnie z ustaleniami. daniel