Parking platny

Dziwi mnie ze delikatesy jakimi jest Alma pobiera opłatę za parking w Sopocie
od klientów za parkowanie .Pierwsza godzina za darmo ale chyba w interesie
właściciela jest to aby klient spędził więcej czasu na zakupach w jego sklepie.W okresie przedświątecznym nie wydaje mi się ze godzina wystarczy na zakupy. Na pewno skorzysta konkurencja u której parking jest bezpłatny. Pozdrawiam pomysłodawce i życzę dalszych trafnych decyzji przyciągających klientów za dodatkowe 4 pln.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Parking platny

gdyby parking był tak jak dotychczas otwarty to byłby wiecznie zastawiany przez turystów lub mieszkańców i nie miałbyś pacanie gdzie zaparkować żeby zrobić zakupy a nie wiem poco komu więcej niż godzina żeby zrobić zakupy w sklepie spożywczym tam niczego nie musisz przymierzać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Parking platny

Kiedy parking byl darmowy, rzesze studentow UG, turystow, a takze mieszkancow Trojmiasta, parkowaly tam samochody calymi dniami i czesto nie mozna bylo zrobic zakupow w Almie wlasnie z tego powodu.

Jezeli chodzi o interes wlasciciela, to jest nim satysfakcja klienta, a nie czas spedzony w sklepie!

A jezeli chodzi o okres przedswiateczny, to zdarza sie on raz, dwa razy w roku? I jezeli juz robi sie przez ponad godzine zakupy w sklepie takim jak Alma, to doliczenie do rachunku 4 PLN doprawdy nie powinno stanowic problemu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0